Ally McBealová nezadržala slzy! Slová Harrisona Forda, ktoré jej adresoval z pódia, ju rozplakali

Harrison Ford (81) a Calista Flockhart (59) patria k hollywoodskym párom, ktorým zaslúžene patrí prívlastok stabilné.

15.01.2024 16:20
Calista Flockhart Foto:
Calista Flockhart počas dojímavého momentu na udeľovaní Critics Choice Awards. kedy ju rozplakali slová jej manžela.
debata (7)

Dvojica, ktorá je spolu od roku 2002, kedy sa ako pár prvý raz ukázali oficiálne na verejnosti počas Zlatých glóbusov, si medzi hollywoodsku smotánku vyšli opäť.

zväčšiť Harrison Ford a Calista Flockhart (v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2024 Critics Choice Awards - Arrivals Harrison Ford a Calista Flockhart (v šatách Erdem) na udeľovaní cien Critics Choice Awards.

Harrison Ford si prevzal cenu za celoživotnú filmovú kariéru a na pódiu sa prihovoril prítomným v hľadisku. „Som tu vďaka kombinácii šťastia a práce úžasných scenáristov, režisérov a filmárov. Cítim obrovské šťastie. Som vďačný za túto poctu a veľmi si ju vážim.“

Nezabudol ani na svoju manželku, ktorej adresoval slová: „Chcem sa poďakovať mojej milovanej manželke Caliste Flockhartovej, ktorá ma podporuje. A potrebujem naozaj veľkú podporu.“ Pri týchto slovách sa v očiach známej seriálovej Ally McBealovej zaleskli v očiach slzy.

France Cannes 2023 Indiana Jones and the Dial of Destiny Red Carpet Čítajte viac Pred pár dňami v Cannes a teraz? Ally McBealová a Indiana Jones sa snažili o nenápadnosť, ale... Majú za sebou veľký deň

Minulý rok sa dvojica prešla aj po červenom koberci festivalu v Cannes počas očakávanej premiéry nového filmu zo série Indiana Jones, ale ako manželia sa objavili aj na súkromnejšom podujatí – na promócii ich syna Liama, ktorý končil univerzitu v Massachusetts. Herečka si Liama adoptovala v januári 2001, v čase, kedy žila sama, následne si ho Ford osvojil a ich syn nesie meno Liam Flockhart Ford.

Harrison Ford a  Calista Flockhart (v šatách...
Emily Blunt na udeľovaní cien Critics Choice...
+23Kaley Cuoco v šatách Christian Dior.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Harrison Ford #Calista Flockhart

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...