Británia v pozore! Princezná Kate leží v nemocnici, má za sebou operáciu

Kate, princezná z Walesu, leží v londýnskej nemocnici. Manželka princa Williama musela podstúpiť operáciu. V oficiálnom vyhlásení to uviedol Kensingtonský palác v stredu popoludní.

17.01.2024 15:55
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate.
debata (2)

„Jej kráľovská výsosť princezná z Walesu bola včera prijatá do londýnskej nemocnice kvôli plánovanej operácii v oblasti brucha,“ uvádza sa vo vyhlásení. „Operácia bola úspešná a predpokladá sa, že v nemocnici strávi desať až štrnásť dní, než bude prepustená domov do domácej liečby.“ Na základe aktuálnych lekárskych odporúčaní je nepravdepodobné, že sa manželka princa Williama (41) vráti k verejným povinnostiam skôr ako po Veľkej noci.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

„Princezná z Walesu si je vedomá záujmu, ktorý toto vyhlásenie vyvolá. Dúfa, že verejnosť pochopí jej túžbu zachovať čo najviac normálnosti pre svoje deti a želanie, aby jej osobné zdravotné informácie zostali súkromné,“ uvádza sa vo vyhlásení. „Kensingtonský palác bude poskytovať aktuálne informácie o stave Jej kráľovskej výsosti len vtedy, ak sa objavia nové informácie, o ktoré sa bude možno podeliť.“

zväčšiť Fotografia princa Williama s rodinou určená na... Foto: SITA/AP, Josh Shinner
william, kate Fotografia princa Williama s rodinou určená na vianočné pozdravy pre rok 2023.

V nemocnici je princezná od utorka, ďalšie podrobnosti o jej zdravotnom stave jej tím neuviedol. Agentúra Reuters s odvolaním sa na nemenovaný zdroj z Kensingtonského paláca napísala, že rakovina dôvodom hospitalizácie nie je.

Princ William a princezná Kate z Walesu Čítajte viac Mojej požiadavke bude vyhovené a basta! Princ William pre milovanú Kate zariadil veľkú vec, aby...

Kate je manželkou princa Williama, dediča britského trónu, s ktorým má tri deti. 9. januára oslávila 42 rokov. Britskí novinári uvádzajú, že svoj program zmenil aj William, ktorý nebude vykonávať oficiálne povinnosti, kým bude jeho žena hospitalizovaná.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #princezná Kate

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...