Slovo rakovina sa začalo skloňovať okamžite po zverejnení správy o operácii princeznej Kate. Pravdou je...

V stredu popoludní zverejnil Kensingtonský palác oficiálne vyhlásenie, v ktorom oznámil, že princezná z Walesu bola v utorok prijatá do londýnskej nemocnice kvôli plánovanej operácii v oblasti brucha.

18.01.2024 09:27
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu.
debata (1)

V nemocnici má stráviť nasledujúcich 10 až 14 dní. Okamžite po zverejnení správy sa začalo skloňovať slovo rakovina, šírili sa rôzne špekulácie a obavy o zdravie trojnásobnej mamy.

Princezná Kate Čítajte viac Británia v pozore! Princezná Kate leží v nemocnici, má za sebou operáciu

Následne sa už na túto tému vyjadrili na sociálnych sieťach viacerí kráľovskí korešpondenti a výslovne zdôraznili, že princezná Kate nemá rakovinu. Redaktorka „Daily Mail“ Rebecca English, ktorá sa roky venuje kráľovskej rodine, na svojom účte na platforme X, predtým Twitteri, jasne píše, že túto informáciu jej potvrdil zdroj z paláca – manželka princa Williama nemá rakovinu.

„Tí, ktorí sa čudujú, prečo novinári opisujú princeznin stav slovami, že nejde o rakovinu, keď podrobnosti o svojom stave tají, si môžu byť istí, že poradcovia princeznej boli pripravení tieto informácie zverejniť, aby sa minimalizovalo znepokojenie verejnosti ohľadom jej stavu,“ píše na sociálnej sieti Rebecca English.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Ako odznelo vo vyhlásení zverejnenom v stredu, na základe aktuálnych lekárskych odporúčaní je nepravdepodobné, že sa manželka princa Williama (41) vráti k verejným povinnostiam skôr ako po Veľkej noci.

Kate je manželkou princa Williama, dediča britského trónu, s ktorým má tri deti. 9. januára oslávila 42 rokov. Britskí novinári uvádzajú, že svoj program zmenil aj William, ktorý nebude vykonávať oficiálne povinnosti, kým bude jeho žena hospitalizovaná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #ochorenie #princezná Kate

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...