Premiéra Pirelli sa blíži, hviezdou je Cheung

Už o niekoľko týždňov predstaví spoločnosť Pirelli svoj nový kalendár. Exkluzívna publikácia, ktorá sa stáva predmetom dražieb a do daru ju dostávajú vysokí štátnici a prominenti, si tentoraz za hlavnú hviezdu nevybrala žiadnu vnadnú modelku. Stala sa ňou herečka Maggie Cheung.

17.10.2007 08:38
debata

Cheung, ktorá sa napríklad tento rok objavila ako členka poroty v Cannes, oslovilo vedenie firmy aj preto, lebo kalendár sa fotografoval v Šanghaji a jeho hlavnou témou je opísanie atmosféru tamojších uličiek lásky. Okrem Cheungovej sa na fotografiách známeho módneho fotografa Patricka Demarcheliera predstavia takmer všetky súčasné hviezdy modelingu. Nechýbajú Britky Lily Donaldson a Agyness Deyn, Brazílčanka Caroline Trentini či ruská hviezda Sasha Pivovarova.

Napriek obrovskej publicite sa kalendár voľne nepredáva. Tento rok sa dokonca rozhodla firma Pirelli vytlačiť o desať tisíc kusov menej. Podľa vyhlásenie spoločnosti je to z dôvodu zachovania exkluzivity tejto výnimočnej publikácie s viac ako tridsaťročnou tradíciou.

Predstavenie nového kalendára, ktorého predchádzajúce tri vydania bolo možné vydražiť si aj na stránke Pravda.sk, je naplánovaná na 29. novembra. Výťažky z dražieb minulých ročníkov pomohli ľuďom v núdzi, minulý rok sa nám podarilo vyzbierať takmer 280 tisíc korún, ktorá putovali Spoločností priateľov detí a fetských domovov Úsmev ako dar. Veríme, že aj tento rok sa naši čitatelia zapoja do dražby jedného výtlačku na rok 2008. O podrob­nostiach vás budeme pravidelne informovať.

debata chyba

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...