Šebová si na potvory dáva pozor, Haydu s nimi bojovať nevie

Každá z nás sa v živote stretla s "potvorou" čo jej odviedla frajera, vyfúkla povýšenie alebo narobila problémy vo vzťahoch či v práci. Máte s tým skúsenosti?

14.07.2008 03:00
Zuzana Šebová Foto:
Herečka Zuzana Šebová sa s potvorami v práci už stretla.
debata

Zuzana Šebová – herečka
Jasné, že sa mi už také niečo stalo. A nie raz. Ľudia sú všelijakí. Muži aj ženy. Ja to však beriem ako ponaučenie. Veľakrát som naivná a myslím si, že každý to so mnou myslí dobre. Čím skôr to však prekuknem, tým lepšie. Predídem tak ešte väčšiemu sklamaniu. Čím som však staršia, tým viac si dávam pozor a už sa len tak niekomu neotvorím. Najväčší trapas je, keď vás niekto podrazí, vy to ešte neviete, ale ten človek sa ďalej tvári, že to s vami myslí úprimne. To som už párkrát zažila a verím, že sa to tak skoro nezopakuje.

Karin Haydu – moderátorka a herečka
Ženu mrchu som si zahrala v seriáli Panelák. Bola to veľká výzva, pretože som stvárnila úplne inú povahu ako som ja. Osobne sa vo všetkých vzťahoch, či už partnerských, alebo pracovných, snažím byť férová a správať sa charakterne. Keďže už mám po tridsiatke, v živote som zopár „mŕch“ stretla. Bojovať sa proti nim veľmi nedá. Majú svoje rozpracované programy…Ale čudujem sa im. Intrigy a negatívne myslenie berú veľa zo života. Ja sa v ľuďoch vždy snažím vidieť len to dobré a dohodnúť sa. Aj keď sa to nie vždy dá. Mrchy medzi nami vždy boli, sú aj budú. Sú ako muchy. Otravné a znepríjemňujú život. Ale čo narobíme. Je to ako s muchami – človek „zabije“ jednu a priletia ďalšie.

debata chyba

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...