Krásna Kocianová zvádza Juda Lawa! V sexi reklame režiséra Ritchieho

Osudová femme fatale - žena, ktorá je nebezpečná, krásna, nekompromisná a zvodná. Slovenka Michaela Kocianová túto rolu po boku herca Juda Lawa zvládla na jednotku.

07.09.2010 12:46
Michaela Kocianová Foto:
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v minifilme, ktorý režíroval britský režisér Guy Ritchie ako reklamu na pánsku vôňu Dior Homme. Kocianová robí spoločnosť hlavnej hviezde reklamy a tvári parfumu - hercovi Judovi Lawovi.
debata

Rodáčka z Trenčína účinkovala po boku známeho britského herca v krátkom mini-filme, ktorý je akousi kultivovanejšou filmovou reklamou na známy pánsky parfum Dior Homme. Law, ktorý je tvárou tohto produktu už niekoľko sezón, sa postavil pred kameru britského režiséra Guya Ritchieho, s ktorým spolupracovali už na filme Sherlock Holmes. Hlavnú ženskú rolu dostala práve dlhonohá Slovenka.

A veru, jej podoba v reklame je naozaj zmyselná a provokujúca. Hoci všetko zostáva v medziach decentnosti a diváckej „prístupnosti“, Michaela sa pred kamerou objaví takmer nahá, len v nohavičkách či zvodne sa zahaľujúca do pánskeho trenčkotového kabáta. Zaujímavo zobrazené sú však aj scény, v ktorých modelka zapína hercovi gombíky na manžetových rukávoch, uväzuje kravatu či drží slúchadlo od telefónu, keď si on zapína rázporok.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: screenshot z videa dostupného na Youtube.com / Dior Homme
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v minifilme Dior Homme, ktorý režíroval britský režisér Guy Ritchie.

Kocianová už pred pár mesiacmi pre Pravda.sk prezradila, že nakrúcanie s hrdinom filmov Na dotyk či Alfie bolo veľmi zábavné a inšpirujúce. „Má výrazné modré oči a keď už sme nakrúcali, všetko bolo o očnom kontakte. Museli sme sa dívať jeden druhému do očí a mne to bolo celkom smiešne,“ opísala vtedy tvorbu minifilmu Kocianová.

Hviezdou minifilmu a reklamy Dior Homme je... Foto: screenshot z videa dostupného na Youtube.com / Dior Homme
Jude Law Hviezdou minifilmu a reklamy Dior Homme je britský herec Jude Law.

„Ale potom som sa s ním trošku skamarátila. Povedala som mu, že sa vôbec neusmieva a málo rozpráva. Viac sa uvoľnil. Šli sme spolu na drink a bolo to fajn,“ doplnila modelka, o ktorej sa v čase nakrúcania reklamy klebetilo, že s režisérom Guyom Ritchiem tvoria pár.

Kocianová to nikdy priamo nepotvrdila, hoci paparazzovia v Londýne ich zachytili v objatí na ulici. Kráska však priznala, že ex-manžel Madonny bol očarený jej vzhľadom, špeciálne výraznejším nosom. Zároveň jej vraj odporučil, aby sa skúsila sústrediť na herectvo a naznačil, že sa k spolupráci s ňou znovu vráti.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v...
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v...
+4Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v...
debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....