30 rokov po... Hviezdy kultového Pulp Fiction spolu na červenom koberci, Bruce Willis chýbal. Prišli hneď dve jeho náhradníčky

Dnes už kultový film Pulp Fiction: Historky z podsvetia režiséra Quentina Tarantina sa k divákom dostal v roku 1994.

22.04.2024 00:00
2024 TCM Classic Film Festival - "Pulp Fiction" Foto: ,
HViezdy filmu Pulp Fiction na červenom koberci v Los Angeles: Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman a John Travolta.
debata

Snímka plná násilia, v ktorej zažiaril Bruce Willis, John Travolta či Uma Thurmanová, získala sedem nominácii na Oscara, z ktorých sa jej podarilo premeniť cenu za najlepší scenár, vznikla v roku 1994 pod taktovkou Quentina Tarantina (61).

30 rokov po natáčaní filmu Pulp Fiction - Uma...
30 rokov po natáčaní filmu Pulp Fiction - Uma...
+1030 rokov po natáčaní filmu Pulp Fiction -  John...

Na otvorení podujatia v Los Angeles s názvom "TCM Classic Film Festival“ sa stretli slávne hviezdy spomínanej snímky – Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jacksona, Harvey Keitel či Rosanna Arquette. Bruce Willis, predstaviteľ Butcha Coolidgea, síce chýbal, herca však zastúpila jeho manželka Emma Heming Willis a dcéra Tallulah. Krásnu dcéru si na červený koberec priviedol aj slávny Vincent Vega, po jeho boku sa usmievala 24-ročná Ella Bleu Travolta, ktorá sa takisto vydala na hereckú dráhu.

zväčšiť Emma Willis a Tallulah Willis  na červenom... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2024 TCM Classic Film Festival - "Pulp Fiction" Emma Willis a Tallulah Willis na červenom koberci.

Práve pre Travoltu snímka z roku 1994 znamenala naozaj veľa. Brutálny, šokujúci a nečakane zábavný film sa totiž stal jeho lístkom na opätovné hollywoodske výslnie. Zaujal davy a to nielen svojím nezabudnuteľným tanečným číslom s Umou Thurmanovou. Tarantinovi je za túto životnú šancu vďačný dodnes. "Urobil by som pre neho čokoľvek, pretože mi dal druhú šancu v kariére. Či si bude želať, aby som pre neho hral Pipi Dlhú Pančuchu, urobím to rád,“ vyhlásil pred rokmi vďačne o vychytenom režisérovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Quentin Tarantino #Pulp Fiction

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....