Najkrajší zadoček v Cannes. Pri takom aj Pippa zbledne závisťou!

Keď sa pred pár rokmi objavila ako družička na svadbe svojej sestry Catherine Middletonovej, britské médiá jej dali titul najsexi zadočka vo Veľkej Británii. Pippa Middleton však môže blednúť závisťou pri dáme menom Doutzen Kroes.

21.05.2013 02:12
debata
Holandská topmodelka Doutzen Kroes na červenom... Foto: Andreas Rentz for L´Oreál
Doutzen Kroes Holandská topmodelka Doutzen Kroes na červenom koberci v Cannes.

Holandská topmodelka, ktorá je už tretí deň hviezdou na slávnostných projekciách v Cannes, sa v sobotu na červenom koberci objavila v bielej kreácii z dielne Calvin Klein a ponúkla fotografom pohľad na dokonale formované pozadie. Pod tenučkou bielou látkou sa črtali obliny, na ktorých denne pracuje tvrdým tréningom a zdravým životným štýlom.

Kroes, ktorá je v Cannes na pozvanie známej kozmetickej značky, sa vďaka svojmu telu stala aj jednou z najžiadanejších modeliek na propagáciu dámskej bielizne či plaviek. Najnovšie to dokazuje v kampani na letnú líniu H&M.

Modelka Doutzen Kroes predvádzala na pláži v... Foto: Profimedia.sk
Doutzen Kroes Modelka Doutzen Kroes predvádzala na pláži v Miami príťažlivé krivky z každej strany.

Ako nedávno prezradila, keď sa pripravuje na prehliadku či fotenie, musí dodržiavať prísnu diétu bez príjmu cukrov. „A okrem toho veľa skákania na švihadle,“ uviedla v rozhovore pre Examiner matka jedného dieťaťa. Podotkla, že nepatrí k ženám, ktoré by boli prirodzene štíhle. „Som skôr kyprý typ, takže musím makať naozaj tvrdo,“ dodala. Nuž, výsledok stojí za to – či v šatách alebo bez nich.

debata chyba

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...