Najkrajšia Slovenka na nepoznanie: S čiernou tvárou za hviezdu!

Pýši sa titulom štrnástej najkrajšej ženy sveta. Ale to nie je jediná devíza Miss Slovensko 2013 Karolíny Chomistekovej.

28.10.2013 11:30
debata
Módna prehliadka Marcel Holubec W. - Fashion... Foto: Fashion Live!
Marcel Holubec W. - Fashion Live! Black Stage 2013. Módna prehliadka Marcel Holubec W. - Fashion Live! Black Stage 2013. Na snímke modelka a Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Devätnásťročná kráska z Oravského Podzámku sa počas víkendu predstavila aj ako modelka na podujatí Fashion LIVE! v Bratislave a presvedčila o tom, že má danosť, ktorá mnohým jej predchodkyniam chýba. Schopnosť byť modelkou nielen pre butikové kolekcie, ale tiež pre dizajnérov, ktorých kritéria na vzhľad aj figúru bývajú zväčša dosť odlišné od misskovských štandardov.

Módna prehliadka Petra Poórová - Fashion Live!... Foto: Fashion Live!
Petra Poórová - Fashion Live! Black Stage 2013 Módna prehliadka Petra Poórová - Fashion Live! Black Stage 2013.

Brunetka sa počas víkendu objavila na móle viackrát. Nechýbala na prehliadke Petry Poórovej, ani butiku La Femme. Azda najviac však zaujala ako jedna z modeliek na prehliadke Marcela Holubca. Slovenský dizajnér, ktorý predstavil v sobotu kolekciu Les Choses de la vie, sa rozhodol modelky upraviť tak, že im nechal nalíčiť celú tvár načierno.

Tento efektný look okamžite zaujal divákov, ale zároveň aj veľmi dobre dopĺňal odevy na móle. Chomistekovú by možno v prvom momente ani vlastná mama nespoznala – ale v rámci kariéry modelky je to určite čiarka k dobru. Byť na móle chameleón je totiž základ.

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Karolína Chomisteková #Marcel Holubec #variabilnosť

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...