Sexi anjel Victoria’s Secret zhadzuje šaty, Jessica je božská

Krásna Austrálčanka Jessica Hart oslňuje na stránkach prestížneho katalógu.

15.04.2014 11:50
debata

Po austrálskej modelke Jessice Hart siahla nielen značka Victoria’s Secret. Jej krásne krivky zaujali aj v módnom dome Louis Vuitton a blond anjelik sa stal tvárou katalógu na leto 2014. S gráciou tak prezentuje doplnky a letnú módu na stránkach prestížneho katalógu.

Kariéra 28 krásky sa naplno rozbehla v roku 2012, keď podpísala kontrakt s módnym gigantom Victoria`s Secret. A hoci sa jej pozícia vo Victoria’s Secret pred pár mesiacmi otriasala v základoch a dokonca sa skloňoval koniec spolupráce, Austrálčanka sa medzi anjelmi napokon udržala. Pri pohľade na jej ladné krivky by sa čudoval málokto.

Jessica Hart na stránkach prestížneho katalógu. Foto: Louis Vuitton
Jessica Hart Jessica Hart na stránkach prestížneho katalógu.

Pre francúzsku značku Louis Vuitton predvádza v novom katalógu doplnky na blížiacu sa letnú sezónu a nechýbajú ani plavky. Nie je to ani zďaleka ojedinelá zákazka s prívlastkom lukratívna. Jessica momentáne patrí medzi vychytené modelky, o čom svedčí aj niekoľko tituliek prestížnych magazínov. Napríklad jej patrí aprílová titulka britského GQ či januárová titulka austrálskeho Vogue.

Jessica Hart na stránkach prestížneho katalógu. Foto: Louis Vuitton
Jessica Hart Jessica Hart na stránkach prestížneho katalógu.

Jej krása ohuruje nielen módnych tvorcov či fanúšikov módy. Pred troma rokmi padla do oka jednému z najbohatších dedičov sveta, gréckemu miliardárovi Stavrosovi Niarchosovi. Práve on bol v minulosti spájaný s niekoľkými hviezdami svetového šoubiznisu, jeho milenkami mali byť Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen či Paris Hilton.

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #modelka #Jessica Hart

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Dnes si poriadne oddýchnite, vaše telo si zaslúži pokoj.
Vzdelanie berte ako investíciu do budúcnosti,...