Móda z Art Film Festu: Skoncová rozkvitla, Chomisteková zvádzala

Minulý týždeň vyvrcholil viac týždňový filmový maratón v Trenčianskych Tepliciach. Na festivale Art Film Fest nechýbali ani známe tváre.

01.07.2014 12:05
debata
Herečka Claudia Cardinale prichádza na... Foto: Art Film Fest
Claudia Cardinale Herečka Claudia Cardinale prichádza na záverečný ceremoniál Art Film Festu.

Hoci slovenský festival sa nemôže pýšiť takým množstvom známych osobností ako karlovarské podujatie u českých susedov, aj Slováci sa dočkali veľkolepej návštevy spoza hraníc – reč je o talianskej hviezde Claudii Cardinale.

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová na...
Herci Simone Kirby a Barry Ward z filmu Jimmyho...
+10Herečky Eva Sakálová (vľavo) a Danica Jurčová.

Sedemdesiatšes­ťročná dáma si prišla prevziať ocenenie Hercova misia a na záverečný ceremoniál zvolila elegantno-ležérnu kombináciu z dielne svojho obľúbeného tvorcu Giorgia Armaniho. Trblietavý top s dlhými rukávmi dopĺňali jednoduché hodvábne nohavice a červená štóla so strapcami. Akurát na topánkach už bolo vidieť, že hviezda filmu Vtedy na západe sa blíži k ôsmim krížikom na krku a musí nosiť obuv, ktorá nerobí zle kĺbom. Celkový dojem bol však príjemný a uvoľnený.

Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová a Laura... Foto: Art Film Fest
franekova skoncova a Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová a Laura Krausová. krausova.jpg Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová a Laura Krausová.

Kúpeľná atmosféra láka k tomu, aby sa hostia na festival odeli do ľahších kúskov a siahali skôr po koktejlovej než večernej móde. Túto cestu zvolili aj bývalé Miss Barbora Franeková a Soňa Skoncová. Prvá si obliekla taftové červené šaty po kolená s nariasenou sukňou, Skoncovej voľba dlhých letných šiat s pestrofarebným kvetinovým vzorom bola ešte zaujímavejšia. Vyzerala v nich sviežo, pôvabne a pritom veľmi patrične aj v rámci večerného podujatia.

Minuloročná Miss Slovensko Karolína... Foto: Moet & Chandon
Karolína Chomisteková Minuloročná Miss Slovensko Karolína Chomisteková na párty Moet & Chandon.

Skvelý outfit predviedla na závere podujatia minuloročná kráľovná krásy Karolína Chomisteková. Minimalizmus v podobe dlhej bielej tuby od Michaela Kováčika, s detailom preloženia látky na dekolte, predala brunetka na jednotku. Pomáhala aj jednoduchá úprava hrivy s prehodením na stranu, brusnicový rúž dodával vzhľadu farebný a úderný prvok. Oranžová listovka mohla mať o niečo pevnejší tvar.

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová si... Foto: Moet & Chandon
Laura Longauerová Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová si obliekla trblietavé šaty v odtieni smaragdovozelenej.

Chomistekovej nástupkyňa – Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová bola počas úvodného aj záverečného ceremoniálu jednou z najpompéznejšie oblečených dám. Oba razy volila večerný model šiat a trblietavé detaily ešte podčiarkovali slávnostný charakter jej vzhľadu. Pri prvých šatách fungovala kombinácia čiernej a trblietavých krištáľov v oblasti živôtika na jednotku. Výčitka smeruje k rozparku – v rámci siluety a charakteru šiat vôbec nemusel byť prítomný, pôsobil náhodne. Decentná úprava účesu aj líčenie, malá kabelka do ruky – detaily boli bezchybné.

Záverečný model smaragdovozelených trblietavých šiat, ktorý Longauerová predviedla aj na párty Moet & Chandon, príťažlivo obkreslil jej figúru, tenký čierny opasok efektne predelil tubu a dodal siluete žiadaný tvar. Móda ďalších dám sa nachádza v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Karolína Chomisteková #Soňa Skoncová #Laura Longauerová #Claudia Cardinale #Art Film Fest 2014

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...