Múza Dolce & Gabbana nahá v Playboyi: Jej telo a krása vyrazia dych!

Je múzou značky Dolce & Gabbana a hviezdou mnohých módnych kampaní. Talianska kráska Bianca Balti sa však nezľakne ani pózovania pre pánsky magazín.

02.07.2014 00:00
debata
Talianska topmodelka Bianca Balti na titulnej... Foto: Greg Lotus for Playboy
Bianca Balti Talianska topmodelka Bianca Balti na titulnej strane prázdninového vydania magazínu Playboy.

Tridsaťročná modelka sa stala hviezdou špeciálneho prázdninového vydania najslávnejšieho pánskeho časopisu Playboy. Už fotografia na titulnej strane navnadí mnoho pánov, aby si periodikum zadovážili.

Modelka štylizovaná tak trochu na spôsob 70-tych rokov predvádza svoje obnažené poprsie. Intímne partie bradaviek zakrývajú len spadnuté pramene vlasov. Vo vnútri magazínu sa však čitatelia dokčajú omnoho viac odhalení než pri svetoznámych topmodelkách bývalo zvykom v posledných rokoch. Balti pózuje na niekoľkých erotických záberoch, pod ktorými je podpísaný fotograf Greg Lotus a vyzerá naozaj supersexi.

Talianska modelka Bianca Balti. Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Bianca Balti Talianska modelka Bianca Balti.

Hoci voľba jednej zo žiadaných topmodeliek pózovať v šteklivom pánskom časopise nie je celkom zvyčajná, pre Baltiovú ide už o druhú spoluprácu so značkou so zajačikom v logu. Pred piatimi rokmi sa totiž objavila aj vo francúzskom vydaní Playboya.

Podľa mnohých odborníkov z módnej brandže kráča rodáčka z mesta Lodi v šľapajach supermodeliek ako Cindy Crawford či Stephanie Seymour, ktoré sa v 90-tych rokoch vyzliekali pre pánsky časopis pomerne pravidelne. Nedávno sa pre spomenuté periodikum obnažila aj britská hviezdna modelka Kate Moss.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #erotika #Playboy #pózovanie #Bianca Balti #pánsky magazín

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...