Červená a sexi! Kráska Eva Green kráča v šľapajach filmových zvodkýň

Po kráskach ako Salma Hayek, Penelope Cruz či Uma Thurman je známa totožnosť ďalšej dámy, ktorá sa spojila so známou značkou alkoholického nápoja červenej farby.

19.07.2014 00:00
Eva Green Foto:
Britsko-francúzsku hviezdu Evu Green oslovila značka Campari na nafotenie prestížneho kalendára. Pôjde v šľapajach hviezd ako Uma Thurman, Penelope Cruz či Jessica Alba.
debata

Reč je o britsko-francúzskej kráske Eve Green, ktorú si značka Campari vybrala ako hlavnú hviezdu svojho kalendára na rok 2015. Fotenie už prebehlo a prístupné sú prvé zábery z príprav prestížneho kalendára, ktorý si každoročne vydobýja pozornosť aj vďaka hviezdnemu obsadeniu.

Len samé červené šaty a k tomu rozličné úpravy....
Britsko-francúzska hviezda Eva Green si pripíja...
+7Britsko-francúzsku hviezdu Evu Green oslovila...

V poradí už 16. kalendári sa Green postavila pred objektív známej fotografky Julie Fullerton-Batten. Dvojica spoločne s celým tímom pripravila sériu minipríbehov, ktorých pointou sú slávne koktejlové recepty. Aj preto ponesie kalendár názov Mythology Mixology.

„V koreňoch každej fotografie sa ukrýva historický význam koktejlov, ktoré sú často aj sto rokov staré. Podávame ich však v ultramoderným spôsobom,“ komentovala v tlačovom vyhlásení hviezda z bondovky Casino Royale či 300: Vzostup impéria.

Len samé červené šaty a k tomu rozličné úpravy.... Foto: Francesco Pizzo for Campari
Eva Green Len samé červené šaty a k tomu rozličné úpravy. Herečka Eva Green fotila kalendár známej značky alkoholického nápoja.

Už čoskoro Greenovú diváci uvidia v očakávanom pokračovaní filmu Sin City, tentoraz s podtitulom Dáma, pre ktorú sa zabíja. Určite aj preto si ju taliansky výrobca alkoholického likéru vybral ako hlavnú hviezdu kalendára. Zábery z príprav si môžete pozrieť v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kalendár #Campari #Eva Green #koktejl

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...