Nové tváre modelingu zabojujú o cenný titul. Títo Slováci majú šance!

Už len pár dní zostáva do veľkého finále modelingovej súťaže, z ktorej každoročne vzídu nové tváre modelingu a ktorá zrodila aj tie najväčšie domáce hviezdy módnej brandže.

28.08.2014 14:32
Barbora Koláriková (vpravo) a Češka Eva Klímková Foto:
Slovenka Barbora Koláriková (vpravo) a Češka Eva Klímková zvíťazili v súťaži Elite Model Look 2013.
debata

V utorok 2. septembra sa opäť v priestoroch Španielskej sály Pražského hradu odohrá finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku. Veľkou novinkou tentoraz bude aj účasť mužských finalistov.

Do veľkolepého finále postúpilo dvanásť zástupcov Slovenska a dvanásť zástupcov Česka – zostavu každej krajiny tvorí šesť dievčat a šesť chlapcov.

Slovenská finalistka Alžbeta B.
Slovenská finalistka Barbora B.
+9Slovenský finalista Dušan P.

Na slávnostnom gala, ktoré bude znovu moderovať známy český zabávač Leoš Mareš, sa objavia najväčšie hviezdy modelingového biznisu, ktoré zrodila práve spomenutá módna súťaž. Topmodelka Michaela Kocianová, česká víťazka svetového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, či tvár kampane Wonderbra Adriana Čerňanová sa predvedú na móle spoločne s finalistami, ktorých čaká sled módnych prehliadok v kúskoch viacerých luxusných značiek.

Predvedú kolekcie módnych domov a z multibrandového butiku DUSNI3, ktorý ponúka modely značiek ako sú Vivienne Westwood, Diana von Furstenberg, Jean Paul Knott či Joseph.

V porote zasadne napríklad česká topmodelka a ambasádorka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014 Pavlína Němcová, prezident siete Elite Model Management Vick Mihaci či riaditeľ súťaže Sáša Jány.

„Som veľmi potešený obrovským záujmom mladých slečien a mužov o súťaž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Z viac ako 8 500 uchádzačov, ktorých sme videli za posledný rok, sme vybrali 24 nádejných adeptov. Verím, že finalisti, ktorí zvíťazia v Španielskej sále, budú úspešne reprezentovať obe krajiny aj na svetovom finále v čínskom Shenzhene, ktoré sa uskutoční v novembri,“ uviedol Jány.

Čestnou predsedníčkou poroty 23. ročníka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR sa stala slovenská moderátorka Adela Banášová.

debata chyba

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...