Nová Miss America má ruskú krv! Na 23 rokov vyzerá oveľa staršie

Amerika má ďalšiu kráľovnú krásy. Držiteľkou titulu Miss America 2015 sa stala rodáčka z New Yorku, ktorej meno však tradičnú Američanku zďaleka nepripomína. A niet divu.

16.09.2014 09:00
debata (17)
Miss New York Kira Kazantsev. Foto: SITA/AP, Mel Evans
Kira Kazantsev Miss New York Kira Kazantsev.

Kira Kazantsev sa síce narodila v USA, ale jej rodičia emigrovali do krajiny z bývalého Sovietskeho zväzu. Blondínka si v noci z nedele na pondelok vzala domov titul kráľovnej krásy od ďalšej atypickej Američanky – štafetu jej odovzdala Nina Davuluri, ktorej pre zmenu v krvi koluje indická krv.

Miss New York Kira Kazantsev ešte pred ziskom...
Miss America 2015 Kira Kazantsev z New Yorku...
+9Miss Massachusetts Lauren Kuhn hrala počas...

Mnohí odborníci sa domnievajú, že aj takto sa ukazuje, že súťaže krásy nesú v sebe sociálne, prípadne politické posolstvá. Voľba Američanky s ruskými koreňmi má podľa nich byť zmierovacím krokom v rámci momentálne nie práve najlepších vzťahov Ruska so Západom.

Miss New York Kira Kazantsev ešte pred ziskom... Foto: SITA/AP, Mel Evans
Miss America 2014 Kira Kazantsev Miss New York Kira Kazantsev ešte pred ziskom titulu Miss America počas promenády v plavkách.

Nech už je však, ako chce, isté je, že Kira Kazantsev sa teší z triumfu. Vyslúžila si ho napríklad aj voľnou disciplínou, v ktorej preukázala svoj spevácky talent. Hoci má len 23 rokov, blondínka so širokým úsmevom a vybielenými zubami vyzerá omnoho staršie. Je to očividne spoločný znak pre aktuálne súťaže krásy v USA, aj mnoho jej kolegýň totiž vyzeralo omnoho staršie než je veková hranica 24 rokov.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #víťazstvo #Miss America #Kira Kazantsev #ruská krv

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...