Tak trocha nahá? Veď Cara Delevingne je nahá úplne

Mladučká modelka pózuje pred slávnym fotografom. A hrdo predvádza svoje nahé telo fanúšikom.

25.09.2014 07:09
debata

Britská modelka Cara Delevingne (22) je viac ako vychytenou postavou módneho biznisu. Odkedy sa pred piatimi rokmi objavila, jej hviezda iba stúpala. Už v roku 2012 sa postavila pred objektív slávneho fotografa Maria Testina v kampani značky Burberry. A pod taktovkou slávneho Testina je krásna Britka opäť. A tento raz vyzlečená.

Cara Delevingne na svojom Instagram profile zverejnila fotografiu z fotenia titulky októbrového vydania magazínu Allure. Na zábere je nahá, blond rozpustené vlasy vo veľkých vlnách jej padajú na plecia a sčasti zakrývajú prsia. Modelka bola na fotografiu evidentne pyšná, keď ju zverejnila na svojom profile s popiskou: „mariotestino tak trocha nahá…“ Jej 7 miliónov fanúšikov tak bolo určite nadšených.

Cara Delevingne pre aktuálne vydanie Allure... Foto: Caradelevingne/Instagram.com
Cara Delevingne Cara Delevingne pre aktuálne vydanie Allure Magazine.

Mladučká Cara je však známa nielen vďaka svojej práci, ale aj vďaka záľube v žúrovaní. Vo vychytených londýnskych podnikoch je varená-pečená, spoločnosť jej občas robí aj jej o čosi slávnejšia a staršia kolegyňa, Kate Moss. Jej záľuba v párty živote ju už pripravila aj o lukratívny džob, čo modelka priznala v rozhovore pre Allure. Kvôli popíjaniu nestihla dôležitý kasting a o prácu prišla. Životnú rovnováhu vraj hľadá v meditácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Cara Delevingne #Matio Testino

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...