Gisele Bündchen je len jedna: Strčí do vrecka aj mladučké rivalky!

Prečo je najlepšie platenou modelkou planéty, ukázala brazílska kráska Gisele Bündchen na utorňajšej prehliadke módnej značky Chanel.

01.10.2014 00:00
debata
Topmodelka Gisele Bündchen na prehliadke Chanel... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Gisele Bündchen Topmodelka Gisele Bündchen na prehliadke Chanel s kolekciou jar a leto 2015.

Tridsaťštyriročná modelka, ktorá je zároveň matkou dvoch detí, síce patrila v zostave mladučkých modeliek k najstarším aj najskúsenejším. Zároveň však mnohé svoje mladšie kolegyne poľahky strčila do vrecka.

Brazílčanku obliekol dizanér Karl Lagerfeld do pleteného predĺženého kardiganu a kašmírového body s perlovou brošňou v tvare chanelovského loga. Gisele sa prešla mólom, ktoré tvorilo maketu skutočnej parížskej ulice a predviedla svoje príťažlivé krivky.

Topmodelka Gisele Bündchen (v pozadí naľavo)... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Gisele Bündchen Topmodelka Gisele Bündchen (v pozadí naľavo) kráča za Karlom Lagerfeldom počas "demonštratívneho" defilé prehliadky Chanel v Paríži.

Dizajnér Karl Lagerfeld pritom naservíroval v rámci prehliadky s kolekciou jar-leto 2015 aj netradičný záver, keď modelky poslal do „ulice“ s transparentmi ako počas typickej parížskej demonštrácie. Na nápisoch či transparentoch však svietili skôr vtipné poznámky. Napríklad aj že „tvíd je lepší ako tweet (odkaz na sieti Twitter)“ či „Buď sama sebe štylistkou“.

Brazílska topmodelka Gisele Bündchen predviedla... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Gisele Bündchen Brazílska topmodelka Gisele Bündchen predviedla na prehliadke Chanel s kolekciou jar a leto 2015 svoje príťažlivé krivky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Telo #Gisele Bündchen #Paríž #Chanel #transparent

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...