Kyprá kráska Ratajkowski má jasno: Môžem spať, s kým chcem!

Scéna, v ktorej tancuje nahá po boku Robina Thickeho v klipe Blurred Lines, spravila z Emily Ratajkowski medzinárodnú hviezdu. Z modelingu zamierila na filmové plátna.

02.10.2014 09:15
Emily Ratajkowski Foto: ,
Modelka a herečka Emily Ratajkowski na premietaní filmu Stratené dievča v New Yorku.
debata

Dvadsaťtriročná modelka so zmyselnými krivkami sa objaví v novom trileri Davida Finchera – snímke Stratené dievča, ktorá vstupuje vo štvrtok aj do slovenských kín. Ako prezradila na newyorskej premiére, bola to pre ňu výnimočná skúsenosť. „Bolo úžasné spolupracovať s Benom Affleckom,“ uviedla brunetka pre magazín Stylist. V snímke stvárňuje hlavnú mužskú postavu, zatiaľ čo Emily dostala rolu Andie – mladučkej krásky, ktorú odhalia ako milenku.

Modelka a herečka Emily Ratajkowski na... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Emily Ratajkowski Modelka a herečka Emily Ratajkowski na premietaní filmu Stratené dievča v New Yorku.

Práca s Affleckom bola pre rodáčku z Londýna vraj veľkou školou. „Bola to výnimočná skúsenosť a v rámci herectva veľmi prínosná,“ komentovala. Ako jedna z hviezd očakávanej filmovej novinky sa modelka ocitne aj v novembrovom vydaní magazínu Cosmopolitan.

V rozhovore pre ženský časopis prezradila, že je nezávislou ženou, hoci si mnohí myslia, že je len sexi telom. „Môžem nosiť, čo chcem. Spať s kým chcem a tancovať, ako chcem a popri tom všetkom zostať feministkou,“ vyhlásila kyprá kráska.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #feminizmus #Emily Ratajkowski #Stratené dievča

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....