Šokujúci prípad thajskej Miss! Padne vám sánka, ona má 67 rokov

Dokonalá lekárska veda či zázrak prírody? Fotografie niekdajšej Miss Universe šokovali svet. Reč je o víťazke z roku 1965 - Thajčanke Apasre Hongsakula.

27.10.2014 16:20
Apasra Hongsakula Foto:
Bývalá Miss Universe - thajská podnikateľka Apasra Hongsakula akoby oklamala vek. Takto vyzerá bezmála 50 rokov po svojom víťazstve vo svetovej súťaži krásy.
debata

Táto dáma ako osemnásťročná zvíťazila vo svetovej súťaži krásy presne pred 50 rokmi, jej podoba však aj dnes vyráža dych. Vek 67 rokov by jej tipoval skutočne málokto.

Hongsakula podniká už niekoľko rokov v kozmetickom priemysle a tiež má vlastné salóny krásy – ak má existovať dobrá reklama na tieto zariadenia, tak potom ona sama je vlastne chodiacou reklamou.

Stále rovnaké husté a čierne vlasy, identický úsmev aj iskričky v očiach, tvár takmer bez vrások. Vidieť, že je staršia než na záberoch z polovice 60-tych rokov minulého storočia, ale viac ako 35 by jej nehádal naozaj nikto.

Archívny záber bývalej Miss Universe - thajskej... Foto: Facebook/Apasra Hongsakula
Apasra Hongsakula Archívny záber bývalej Miss Universe - thajskej krásky Apasry Hongsakula, ktorý zverejnila na svojom facebookovom profile.

Nielen thajské médiá, ale aj svetové denníky a portály si všimli tento „zázračný“ vzhľad thajskej „ex-kráľovnej univerza“. Niektoré si dokonca zavtipkovali na jej adresu s prívlastkom „kuriózny prípad thajskej Miss“. Išlo o narážku na známy film Davida Finchera a novelu Francisa Scotta Fitzgeralda – Podivný prípad Benjamina Buttona o mužovi, ktorý s pribúdajúcim vekom mladol.

A ako to teda je s mladosťou thajskej dámy? Sama nekonkretizuje. Ktohovie, možno má skutočne zázračný elixír a stráži si ho len pre seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #Miss Universe #mladosť #Apasra Hongsakula

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...