Toľko krásy a sexepílu pokope? Londýnske ulice ovládli tieto sexice

Skutočná záplava krásy a sexepílu - tak vyzerala jedna z londýnskych ulíc v pondelok predpoludním. Zavítali na ňu topmodelky a krásky z Victoria's Secret.

01.12.2014 15:55
debata
Záplava krásy v Londýne - zišli sa tam... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Modelky značky Victoria´s Secret Záplava krásy v Londýne - zišli sa tam topmodelky a hviezdy značky Victoria's Secret, ktorá každoročne prezentuje veľkolepú módnu šou dámskej bielizne.

Slávny výrobca dámskej bielizne organizuje každoročne veľkolepú módnu prehliadku, na ktorej sa predvádzajú sexi modelky v odvážnych a fantazijných kreáciách. Už v utorok sa v priestoroch londýnskeho Earl's Court uskutoční tá tohtoročná, pričom v USA ju budú môcť vidieť diváci CBS 9. decembra.

Záplava krásy v Londýne - zišli sa tam...
Veľká Británia má na prehliadke Victoria´s...
+3Modelky značky Victoria´s Secret prileteli do...

Ešte pred samotnou živou akciou čakalo bezmála päťdesiatku krások z celého sveta stretnutie s médiami v butiku značky na New Bond Street. Úzke džínsy, krátke kožené bundičky a k nim tričku s reklamou na veľkolepú prehliadku – taká bola výstroj prítomných slečien. V centre pozornosti boli najmä kľúčové tváre – medzi nimi napríklad Brazílčanky Adriana Lima a Alessandra Ambrosio, holandská topmodelka Doutzen Kroes, ale aj domáce tváre modelingu – plavovláska Lily Donaldson či černošská hviezda Jourdan Dunn. Chýba však medzi nimi populárna Cara Delevingne – tá totiž tento rok uprednostnila prehliadku módneho domu Chanel, ktorá sa koná v rovnaký večer v Salzburgu.

Brazílska topmodelka Adriana Lima (tretia... Foto: Instagram/Adriana Lima
Adriana Lima Brazílska topmodelka Adriana Lima (tretia sprava) s kolegyňami si užívala let prvou triedou.

Je známe, že americká firma sa o svoje tváre stará naozaj príkladne. K dispozícii majú okrem luxusného ubytovania či šoférov aj všemožné skrášľujúce procedúry, osobných trénerov a 24-hodinový servis. Získaniu práce na výročnej prehliadke Victoria's Secret predchádzajú prísne kastingy a miesto často nedostanú ani inak veľmi úspešné manekýnky z parížskych či milánskych mól.

Jedinou Slovenkou, ktorá sa v minulosti objavila na prehliadke VS, bola Trenčanka Michaela Kocianová. Česko malo bohatšie zastúpenie – pre výrobcu dámskej bielizne dlhé roky predvádzala Karolína Kurková či Daniela Peštová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Victoria´s Secret #modelky #butik

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...