Trojnásobná mama po 40-ke? Herzigová ohúrila na erotikou nabitej šou!

Topmodelka Eva Herzigová je trojnásobnou mamou a prekročila už štyridsiatku. V spoločnosti dievčat, ktoré by mohli byť jej dcérami, však žiarila.

26.01.2015 17:05
debata
Česká topmodelka Eva Herzigová v kreácii... Foto: VERSACE
Atelier Versace - jar-leto 2015 - Paríž - couture Česká topmodelka Eva Herzigová v kreácii Atelier Versace z kolekcie jar-leto 2015 na prehliadke v Paríži.

Česká rodáčka sa v nedeľu večer objavila ako jedna z modeliek na prehliadke kolekcie módnej značky Versace – konkrétne línie couture uvádzanej pod značkou Atelier Versace. Pri pohľade na dámu rafinovane zahalenú v červenej kreácii s telovými prestrihmi od krku až po kolená musela závisťou zblednúť nejedna jej rovesníčka. A tiež mladšie dámy.

Speváčka Ellie Goulding bola hviezdou párty...
Dizajnér obuvi Brian Atwood.
+14Brazílska topmodelka Isabeli Fontana.

Herzigová si minulý rok zahrala v českom filme Rozprávkar a napriek rozpačitým kritikám jej výkon hodnotili veľmi pozitívne. Blondínka už viackrát ukázala, že nie je len bezmennou a bezduchou modelkou a venuje sa viacerým aktivitám súčasne.

Modelka v kreácii Atelier Versace z kolekcie... Foto: VERSACE
Atelier Versace - jar-leto 2015 - Paríž - couture Modelka v kreácii Atelier Versace z kolekcie jar-leto 2015 na prehliadke v Paríži.

Pre módny dom Versace však predvádzala aj kvôli dobrému vzťahu s dizajnérkou Donatellou Versace, ktorá pripravila kolekciu s absenciou rovných línií. Dominantou boli modely s už spomenutými telovými panelmi z hodvábu, ktoré rafinovane odhaľovali telo. Prím hrali aj telové a priehľadné materiály bohato zdobené krištáľmi, výšivkami, ale dokonca aj gumou.

Topmodelka Eva Herzigová (druhá zľava) sa... Foto: VERSACE
Eva Herzigová Topmodelka Eva Herzigová (druhá zľava) sa zabávala s Donatellou Versace aj pri tanci.

Donatella Versace už tradične po prehliadkovej paráde pripravila aj veľkolepú párty. Na nej sa Herzigová objavila v minišatách z aktuálnej couture kolekcie a s 59-ročnou dizajnérkou si strihla pár kreácií na tanečnom parkete.

Event bol natrieskaný známymi tvárami zo sveta filmu aj módy. Pozornosť si vyslúžila najmä herečka Kate Hudson (mimochodom v šatách veľmi podobných tým, ktoré na móle mala Herzigová), o dídžejing sa starala Michelle Rodriguez a hosťom spievala Ellie Goulding. Galériu z prehliadky aj párty si pozrite exkluzívne na Pravda.sk.

Modelka v kreácii Atelier Versace z kolekcie...
Modelka v kreácii Atelier Versace z kolekcie...
+27Modelka v kreácii Atelier Versace z kolekcie...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #Eva Herzigová #Atelier Versace #couture #Donatella Versace

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...