Túto krásku si vybrali novinári: Miss Media je Veronika zo Šamorína

Titul Miss Media, ktorý každoročne udeľujú v rámci súťaže krásy Miss Universe SR, získala Veronika Šebáková.

27.02.2015 08:30
debata
Veronika Šebáková získala titul Miss Media. Foto: IN Agency
Veronika Šebáková. Veronika Šebáková získala titul Miss Media.

Na štvrtkovej tlačovej konferencii o tom rozhodli novinári a novinárky. „S víťazstvom som spokojná, ale absolútne som to nečakala. Ak mám byť úprimná, veľmi ma to prekvapilo. Je tu veľká konkurencia, dievčatá sú krásne, usmievavé, vedia sa prezentovať pred kamerou, takže je to pre mňa obrovské potešenie,““ prezradila 24-ročná rodáčka zo Šamorína. „Od začiatku som do tejto súťaže šla s tým, že nič konkrétne neočakávam. Ak sa mi podarí ešte niečo vyhrať, budem milo prekvapená,“ uzavrela študentka psychológie.

Veronika Šebáková získala titul Miss Media.
Veronika Šebáková sa stala novou Miss Media v...
+3Veronika Šebáková sa stala novou Miss Media v...

O tohtoročnej finálovej dvanástke rozhodla počas sústredenia, ktoré sa konalo v januári v jednom z bratislavských hotelov, riaditeľka súťaže Silvia Chovancová-Lakatošová spolu so svojím tímom. Na sústredení sa zúčastnilo dvadsať semifinalistiek. Tie absolvovali kamerové skúšky aj hodiny tanca, na základe ktorých postúpili alebo nepostúpili do užšieho výberu.

Do top 12 sa tento rok okrem spomínanej Veroniky Šebákovej dostali aj Kristína Jančeková z Prievidze, Anita Polgáriová z Rožňavy, Denisa Vyšňovská z Prievidze, Petra Poláková zo Závadky nad Hronom, Saskia Januščáková z Handlovej, Martina Danková z Košíc, Andrea Behúnová z Udavského, Katarína Bezecná z Bratislavy, Dominika Zemanová z Bratislavy, Zdenka Pavlíková z Osuského a Beatrica Závodníková z Košíc.

zväčšiť Riaditeľka súťaže krásy Silvia... Foto: IN Agency
Silvia Chovancová-Lakatošová (v strede) pózuje s dvanástkou finalistiek Miss Universe Slovenskej republiky 2015 Riaditeľka súťaže krásy Silvia Chovancová-Lakatošová (v strede) pózuje s dvanástkou finalistiek Miss Universe Slovenskej republiky 2015.

Súťažiace môžu získať ešte sedem titulov – Miss Universe Slovenskej republiky, 1. vicemiss, 2. vicemiss, Miss Emma (cena čitateľov a čitateliek ženského mesačníka), Miss Mary Kay (najzaujímavejšia tvár kozmetickej spoločnosti), Miss Chi Biosilk (cena pre účastníčku s najkvalitnejšími vlasmi) a Miss Tip divákov RTVS.

Celkovú víťazku 17. ročníka súťaže ženskej krásy vyhlásia v piatok 6. marca. Finále, ktoré bude v bratislavskej Mlynskej doline moderovať Matej „Sajfa“ Cifra, odvysiela RTVS v priamom prenose na Jednotke. Počas ceremoniálu vystúpi napríklad spevák Jožo Ráž, mená ostatných účinkujúcich zatiaľ organizátori držia v tajnosti. Chcú totiž, aby to pre divákov a diváčky bolo prekvapenie. Dvanásť finalistiek sa počas večera predvedie vo viacerých modeloch šiat. Chýbať nebude ani promenáda v plavkách z kolekcie Jany Gavalcovej. Víťazka získa postup a letenku na svetové finále Miss Universe, osobný automobil, honorovanú zmluvu na 15-tisíc eur v centre starostlivosti o krásu a zdravie, šaty na svetové finále, šperky a viacero poukážok.

debata chyba
Viac na túto tému: #titul #súťaž krásy #Miss Media #Veronika Šebáková

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...