Cindy Crawford bez retuše? Bol to podvrh, takto vyzerá jej skutočné telo

Nedávne zverejnenie fotografie topmodelky Cindy Crawfordovej bez retuše bolo údajne poriadnym podvrhom. Práve záber, ktorý mal zachytiť slávnu topmodelku bez úprav, bol vraj výrazne upravený.

02.03.2015 17:25
debata
Topmodelka Cindy Crawford na neretušovanom... Foto: Reprofoto: Marie Claire
Cindy Crawford Topmodelka Cindy Crawford na neretušovanom zábere z magazínu Marie Claire. Má ísť o podvrh.

Na obrázku, ktorý sa objavila v polovici februára na weboch po celom svete, vidieť 48-ročnú mamu dvoch detí so striami, zostarnutou pokožkou v dekolte aj na stehnách a tiež s červnekastými fľakmi na brušku. Zdá sa však, že podoba tejto dámy je v skutočnosti omnoho dokonalejšia.

Hneď na druhý deň po zverejnení „škandalóznej“ fotografii zavesil Crawfordovej manžel na svoj Instagram fotku nežnej polovičky v bikinách. Hoci sa vôbec nevyjadroval k spomenutému obrázku, ktorý mal byť súčasťou fotenia pre Marie Claire, záber hovorí za všetko.

Crawford na ňom leží vedľa bazéna v dvojdielnych bikinách a predvádza bezchybné bruško aj pevné stehná. Záber pritom očividne nie je retušovaný.

Objavili sa už aj informácie, že zástupcovia modelky pripravujú žalobu na neznámeho pôvodcu spomenutej snímky, ktorá pred pár týždňami obletela svet. Podľa nich má byť vraj jasné, že modelke chcel niekto poškodiť. Podobné informácie však právny zástupca modelky nepotvrdil.

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

Fotka zveejnn uivatelem Rande Gerber (@randegerber),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Cindy Crawford #retuš #podvrh

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...