Do starého železa? Tam veru táto sexi kráska v bikinách nepatrí...

Zatúžila po pokojnejšom profesionálnom živote a začala hneď a zhurta. Brazílska supermodelka Gisele Bündchen vyrazila na dovolenku.

25.03.2015 00:00
debata
Topmodelka Gisele Bündchen počas dovolenky v... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Topmodelka Gisele Bündchen počas dovolenky v Kostarike s manželom Tomom Bradym.

Už niekoľko dní tráv 34-ročná kráska s celou rodinou v Kostarike. Ani tam však Gisele, jej manžel Tom Brady a deti Benjamin a Vivian nezostali ukrytí pred dotieravými paparazzmi. Objektívmi zvečnili ich rodinnú idylku na pláži, kde sa zamilovaní manželia neustále nežne dotýkali a objímali, ale nezabúdali pritom ani dozerať na svoje ratolesti či psa, ktorého všade berú so sebou.

Bündchen nezostala nič dlžná ani svojej povesti supermodelky, keď v dvojdielnych miniatúrnych bikinách predviedla ukážkovú štíhlu a vyšportovanú figúru. Hoci minulý týždeň oficiálne oznámila, že sa už nebude zúčastňovať na žiadnych módnych prehliadkach, prácu v reklame a na kampaniach či editoriáloch zatiaľ neodmieta.

Tým pádom sa pre vyťaženú dvojnásobnú mamu tak veľa vecí nezmení. Gisele aj doteraz už účinkovala na módnych prehliadkach len sporadicky a väčšinou pre značky, s ktorými mala exkluzívny reklamný kontrakt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #kostarika #Gisele Bündchen

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....