Nová Česká Miss má vraj najsexi telo. V minulosti bojovala s anorexiou!

Jar je obdobím súťaží krásy. Na Slovensku už jeden titul Miss odovzdali, ďalší je v poradí. V susednom Česku spoznali kráľovnú krásy v sobotu večer.

29.03.2015 15:07
debata (2)
Víťazkou Českej Miss 2015 sa stala Nikola... Foto: Profimedia
Nikola Švantnerová Víťazkou Českej Miss 2015 sa stala Nikola Švantnerová (v strede). Titul Česká Miss World, o ktorom svojimi hlasmi rozhodli esemeskujúci diváci, získala súťažiaca menom Andrea Kalousová a titul Česká Miss Earth si odnášala jedna z najúspešnejších súťažiacich, ovenčená niekoľkými čiastkovými titulmi, Karolína Mališová.

Víťazkou súťaže Česká Miss 2015, ktorá zároveň bude reprezentovať krajinu na svetovom finále Miss Universe, sa stala 22-ročná brunetka Nikola Švantnerová – dáma neprehliadnuteľná hneď od úvodu súťaže.

Rodáčka z Českých Budějovíc, o ktorej titule rozhodla porota, bola totiž najvyššou súťažiacou a jej figúra v bikinách doslova ohúrila väčšinu divákov. Okrem titulu Českej Miss sa stala aj Miss Bikini.

Česká Miss 2015 Nikola Švantnerová získala aj... Foto: Profimedia
Nikola Švantnerová Česká Miss 2015 Nikola Švantnerová získala aj titul Miss Bikini.

Zaujímavosťou pritom je, že Švantnerová sa priznala k tomu, že v minulosti bojovala a anorexiou. „Nejedla som napríklad dva týždne, alebo len jablko denne. Dodnes mám zničený žalúdok,“ citoval víťazku Blesk.cz. „Najdôležitejšie je uvedomiť si to v hlave a začať s tým niečo robiť. Našťastie som si to včas uvedomila a začala bojovať. Ale bez rodiny a priateľov by som to asi nezvládla,“ vyhlásila pre portál českého denníka Švantnerová, ktorá už roky pôsobí v modelingu.

Titul Česká Miss World, o ktorom svojimi hlasmi rozhodli esemeskujúci diváci, získala súťažiaca menom Andrea Kalousová a titul Česká Miss Earth si odnášala jedna z najúspešnejších súťažiacich, ovenčená niekoľkými čiastkovými titulmi, Karolína Mališová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #anorexia #Česká Miss #Nikola Švantnerová #Miss Bikini

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...