Topmodelka Coco Rocha sa stala matkou, má dcérku Ioni

Kanadská supermodelka Coco Rocha sa v sobotu 28. marca stala matkou.

29.03.2015 16:54
debata

I think she likes me. #IoniConran

Fotka zveejnn uivatelem Coco Rocha (@cocorocha),

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Toronta a jej manžel James Conran o tom informovali prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnili viacero fotografií novorodenca. „James a ja sme hrdí, že môžeme na svete privítať naše zdravé a nádherné dievčatko Ioni James Conran! Má to najlepšie z nás oboch. Je dokonalá od hlavy až po päty,“ napísala šťastná mamička k prvému záberu bábätka. „A z dvoch sa stali traja! Coco Rocha a ja sme nadšení, že k nám pribudlo naše sladké dievčatko Ioni James Conran. Ľúbime ťa Ioni,“ vyjadril sa hrdý otec.

O tom, že sa stane matkou, informovala Kanaďanka prostredníctvom Instagramu ešte vlani v októbri. „James Edward Conran a ja vám s nadšením oznamujeme, že po štyroch rokoch manželstva sa naša rodina rozrastie o ďalšieho člena. Naše prvé dieťa sa má narodiť na jar 2015,“ napísala modelka k videu, na ktorom ukázala rastúce bruško.

Tehotná topmodelka Coco Rocha iba pár dní pred... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Coco Rocha Tehotná topmodelka Coco Rocha iba pár dní pred pôrodom bola ešte v spoločnosti.

Pohlavie dieťaťa prezradila Rocha vo februári v New Yorku, kde predstavovala vlastnú kolekciu oblečenia inšpirovanú rozprávkou o Popoluške. „Som nadšená z tejto kolekcie, ktorú bude moja dcérka určite s radosťou nosiť! Som si istá, že to ocení,“ uviedla modelka, ktorá spomínanú kolekciu pripravila v spolupráci so spoločnosťou Disney.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #modelka #Coco Rocha

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...