Karolína Chomisteková: Vybrať len jednu víťazku, bolo mi z toho smutno

Dvadsiaty ročník Miss Slovensko bol prvým pre novú riaditeľku súťaže Karolínu Chomistekovú.

26.04.2015 00:00
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: ,
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.
debata

Z finálového večera bolo pre ňu najemotívnejším zážitkom pôsobivé vystúpenie Márie Čírovej, ktorá na koni odspievala pieseň zo známeho seriálu Divoké kone. Práve v čase jej vystúpenia totiž preberala rozhodnutie poroty a pripravovala sa na vyhlásenie prvej Miss Slovensko počas svojho pôsobenia na poste riaditeľky súťaže. „Bolo to veľké napätie. A po tých troch mesiacoch, ktoré som s dievčatami strávila, mi bolo veľmi ľúto vybrať iba jednu víťazku,“ prezradila Chomisteková.

Sprava: Druhá vicemiss Petra Denková, Miss...
MISS Slovensko 2015 Lujza Straková počas...
+38Finalistky MISS Slovensko 2015 s dizajnérmi...

Riaditeľka súťaže priznala, že výber víťazky tohto ročníka nebol vôbec jednoduchý. S novou Miss je však nadmieru spokojná. „Lujza Straková je krásny človek. Je presne taká, aká by Miss mala byť,“ myslí si Chomisteková, ktorá na 20-ročnej víťazke vyzdvihla najmä jej osobnosť.

Na piatkovom finále sa brunetka z Oravského Podzámku objavila v elegantnej bielej róbe z dielne Michaela Kováčika. Neprehliadnuteľnou časťou jej šiat bol dlhý biely plášť, ktorý zdobili zaujímavé detaily – mená všetkých devätnástich víťaziek Miss Slovensko. Dvadsiata miss sa Karolíne Chomistekovej slávnostne podpísala na originálny plášť bezprostredne po prenose. "Po finále budem mať doma krásny suvenír,“ povedala Miss Slovensko 2013 o šatách, nápad na ktoré vraj predostrela dizajnérovi sama.

Novou Miss Slovensko sa stala Lujza Straková z Banskej Bystrice. Titul prvej vicemiss patrí Bratislavčanke Barbore Bakošovej a za druhú vicemiss vyhlásili finalistku s číslom dva Petru Denkovú z Uhorského.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko #spokojnosť #plášť #rozhodovanie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...