Ste pripravený na toto telo? Modelka XXL v bikinách ohuruje na webe

Nedávny škandál s reklamou na prípravok na chudnutie nenechal dlho čakať na odozvy. A jednou z tých, ktoré majú k tomu čo povedať, je aj supersexi modelka XXL Ashley Graham.

06.05.2015 00:00
debata
Modelka Ashley Graham zverejnila vlastnú verziu... Foto: Instagram
Ashley Graham Modelka Ashley Graham zverejnila vlastnú verziu údajne "diskriminačnej" reklamy.

Prvá modelka nadrozmerných veľkostí, ktorá sa objavila tento rok na stránkach magazínu Sports Illustrated, zverejnila na svojom Instagrame koláž nápadne pripomínajúcu plagát spoločnosti Protein World, ktorá pred pár týždňami svojimi reklamami oblepila viacero svetových metropol.

No kým na originálnom obrázku sa na žltom pozadí objavuje dokonalá vyšportovaná modelka v žltých bikinách a reklamný slogan znie „Máte už pripravené plážové telo?“, u Grahamovej nastala menšia úprava. „Ste pripravený na toto plážové telo,“ pýta sa modelka na obrázku, ktorý sprevádza aj hashtag „curvesinbikini“ (krivky v bikinách). Graham však zároveň využila tento priestor na vlastnú reklamu. Ide totiž zároveň o propagáciu značky na plavkovú garderóbu všetkých veľkostí, pre ktorú pracuje.

zväčšiť Reklama firmy s výživovými doplnkami rozzúrila... Foto: Protein World
Reklama firmy s výživovými doplnkami rozzúrila Britov. Reklama firmy s výživovými doplnkami rozzúrila Britov.

Originálny plagát od firmy Protein World vyvolal rozruch najmä vo Veľkej Británii a podľa reakcií na internete pobúril najmä ženy (a údajne aj mužov) vyššej hmotnosti. Sťažovatelia tvrdia, že slogan vyznieva diskriminačne a zahanbujúco.

Nuž, na druhej strane, takisto ako nie je nič zlé na plnšom a kyprejšom tele, nemalo by poburovať ani telo vyšportovanej a tvarovanej modelky. Možno sú len Briti precitlivelí…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Instagram #plavky #krivky #Ashley Graham #Protein World

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...