Spojili legendy! Kate Moss a jej nástupkyňa Cara spolu v reklame

Sú určite najslávnejšími modelkami Veľkej Británie. Kým jedna má za sebou bezmála 25-ročnú kariéru, druhá je v kurze len pár rokov. Ale spolu sú dokonalou dvojicou.

28.05.2015 00:00
Kate Moss a Cara Delevingne for MANGO Foto:
Modelky Kate Moss (vpravo) a Cara Delevingne spoločne nafotili kampaň pre španielsku odevnú značku.
debata

Modelky Kate Moss a Cara Delevingne sa teraz objavili spoločne pred objektívom, aby nafotili kampaň španielskej odevnej značky Mango. Autormi je duo módnych fotografov Inez a Vinoodh. Prvý záber už obletel svet vďaka oficiálnym materiálom, ktoré firma rozoslala.

Štyridsaťjedenročná Moss a o devätnásť rokov mladšia Delevingne budú podľa zástupcov značky jednou z najsilnejších dvojíc v rámci kampaní blížiacej sa sezóny na jeseň a zimu 2015. A rozhodne nebudú ďaleko od pravdy. Popularita Mossovej je už od jej vstupu do sveta modelingu vysoká a značky ju považujú za ideálnu tvár, ktorá predáva. V prípade jej mladšej nástupkyne sa dá hovoriť o silnom „wau-efekte“, ktorého trvanie sa stále predlžuje.

Bude to pravdepodobne bezprostrednosťou najmladšej členky bohatej anglickej rodiny, ktorá má na sociálnych sieťach milióny fanúšikov. Okrem modelingu už preukázala aj iný talent – herecký. Čoskoro si ju budú môcť pozrieť slovenskí diváci v romantickej dráme Papierové mestá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Cara Delevingne #Kate Moss #Mango

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...