Cara Delevingne: Fotenia s chlípnymi chlapmi mi chýbať nebudú!

Najprv bola len hviezdou módnych prehliadok a Instagramu. No zdá sa, že Cara Delevingne je na najlepšej ceste stať sa aj hviezdou filmovou.

24.06.2015 00:00
debata
Modelka a herečka Cara Delevingne. Foto: SITA/AP, Claude Paris
Cara Delevingne Modelka a herečka Cara Delevingne.

Dvadsaťdvaročná topmodelka sa minulý týždeň objavila vo viacerých európskych metropolách, aby predstavila svoj nový film Papierové mestá. Nedávno tiež dokončila nakrúcanie ďalšej očakávanej novinky – komiksovej adaptácie Suicide Squad. A to všetko nemohol prehliadnuť ani americký Vogue.

Práve táto slávna módna biblia si Britku z dobrej rodiny vybrala za hviezdu titulnej strany júlového vydania. Caru fotografov Patrick Demarchelier a spovedali zástupcovia Vogue. Ona sama sa vyznala z lásky k novej profesii – herectvu. „Najväčšou zábavou je, že sa musíte snažiť urobiť váš charakter reálnym. Modeling je toho úplným opakom. Modeling je o tom, aby ste boli pred kamerou falošný,“ vyhlásila pôvabná Cara.

Naznačila zároveň, že na čas (ba možno navždy) si dáva od modelingu pauzu. „Bola som vydesená z toho, že mám modeling opustiť. Módna bublina vám dá istý druh dysfunkčnej rodiny. A v sekunde, ako ju opustíte, začnete sa pýtať sami seba: Čo sa do pekla stalo,“ pokračovala v opisovaní svojej skúsenosti Delevingne.

Hoci bola múzou Karla Lagerfelda a tvárou značiek ako Burberry či Mulberry, pre Vogue priznala, že mnohé skúsenosti zo sveta módy nie sú príjemné. „Nikdy neverte heterosexuálnemu fotografovi pri testovacích foteniach,“ nedávala si servítku pred ústa Cara a dodala, že všetky fotenia „s chlípnymi chlapmi“ jej chýbať nebudú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #modeling #koniec #Cara Delevingne #chlípnosť

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...