Ruská kráska v Paríži zvádzala v mini, konkurovala jej polonahá Rosie

V Paríži v nedeľu odštartovali prehliadky luxusnej dámskej módy známej tiež pod názvom couture na blížiacu sa sezónu jeseň-zima 2015. Nechýbali pri tom ani slávne a krásne ženy.

06.07.2015 11:18
Irina Shayk Foto: ,
Ruská modelka Irina Shayk prichádza na prehliadku Atelier Versace.
debata (2)

Ako jednu z prvých ukázali modelky kolekciu haute couture ruskej návrhárky Uljany Sergejenkovej, ktorú si prišla pozrieť napríklad modelka Natalia Vodianova či herečka Ornella Muti. Bola to však najmä večerná módna šou Atelier Versace, ktorá prilákala hviezdy aj početný zástup médií.

Ruská modelka Irina Shayk prichádza na...
Prehliadke kolekcie couture módneho domu...
+11Americká modelka Kendall Jenner predvádza...

Na prehliadku Donatelly Versace s couture líniou superluxusných a drahých odevov sa prišla pozrieť napríklad 45-ročná modelka Naomi Campbell či jedna z dlhoročných múz dizajnérky – ruská kráska Irina Shayk. Tá sa v jasnožltých minišatách stala neprehliadnuteľnou. Plusom boli aj jej ukážkové nohy – odhalené poriadne vysoko.

zväčšiť Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Rosie Huntington-Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley kráča na prehliadku couture kolekcie Atelier Versace.

Veľkou konkurenciou jej však bola britská kolegyňa Rosie Huntigton-Whiteley. Vo Versace pre ňu zhotovili model nadväzujúci na aktuálnu couture kolekciu. Ľahučké priehľadné čierne šaty ledva skryli poprsie a pod tenučkou látkou sukne bolo vidieť hladké čierne nohavičky.

Počas nasledujúcich dní sa na parížskych mólach predstavia zvučné mená ako Christian Dior, Chanel, Armani a vôbec prvýkrát bude mať couture prezentáciu aj talianska značka Fendi. Jej prehliadka sa koná v stredu večer pri príležitosti 50. výročia pôsobenia dizajnéra Karla Lagerfelda na pozicíi hlavného kreatívneho tvorcu značky.

Prehliadke kolekcie couture módneho domu... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Atelier Versace - couture - Paríž - jeseň-zima 2015 Prehliadke kolekcie couture módneho domu Atelier Versace v Paríži.

Prehliadka dostala netradičný podtitul Haute Fourrure (v doslovnom preklade vysoké kožušníctvo) a pôjde o defilé úchvatných kožuchov spracovaných najmodernejšími technológiami a v astronomických cenách.

Na webe Pravda.sk vám prinesieme reportáže z prezentácie jednotlivých kolekcií. Hľadajte ich v sekciách Koktail a Žena.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Paríž #Atelier Versace #couture #celebrity #Fendi #Rosie Huntington Whiteley

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...