Od pása nahor ako školáčka, ale smerom dolu... no to je paráda!

V jednom kole je od nedele britská topmodelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley. Na prehliadkach haute couture v Paríži zvádzala raz ako femme fatale v negližé a potom ako sexi školáčka.

08.07.2015 17:20
debata
Britská topmodelka a herečka Rosie... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Christian Dior - couture - Paríž - jeseň-zima 2015 - Rosie Huntington-Whiteley Britská topmodelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley vyzerala pred prehliadkou Dior Couture božsky.

Blondínka, ktorá sa nedávno objavila v úspešnom hite Mad Max: Zbesilá jazda, pricestovala do Paríža už počas uplynulého víkendu. Pozvanie od ateliéru Versace, s ktorým roky spolupracuje, sa odmietnuť nedalo. A navyše, 28-ročnú topmodelku odela dizajnérka Donatella Versace do šiat z najnovšej kolekcie.

Slovenská modelka Mária Petrovičová na...
Modelka v kreácii Christian Dior - couture -...
+18Slovenka Barbora Koláriková na prehliadke Dior...

Niekomu po chuti, inému menej – také boli reakcie na priehľadný model šiat s detailom podprsenkového topu. Isté však je, že blondínka si takéto šaty naozaj môže dovoliť. Má totiž úchvatné telo. A potvrdila to aj o deň neskôr, keď sa objavila na šou ateliéru Dior.

zväčšiť Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Rosie Huntington-Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley kráča na prehliadku couture kolekcie Atelier Versace.

V károvaných krátkych šatách s golierikom a prečnievajúcimi vnútornými vreckami ukázala partnerka herca Jasona Stathama nádherné nohy, ktoré odkráčali už nejednu módnu šou. Tentoraz sa síce Rosie len posadila do prvého radu, ale snáď sa jej čoskoro dočkáme aj na nejakom móle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #Dior #Paríž #Atelier Versace #haute couture #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...