Krivky XXL, miery Venuše - nemecká kráska zvádza aj na dovolenke

Patrí do úzkej skupiny modeliek s kyprými tvarmi, ktoré zvyknú označovať za krásky XXL. Pri pohľade na ňu však máte skôr pocit, že vyzerá ako dokonalá Venuša.

10.08.2015 11:52
debata (3)

Blondínka Angelina Kirsch patrí už štvrtý rok medzi žiadané dámy v špecifickom odvetví módnej brandže. Nedávno si zaspomínala na svoje začiatky v rozhovore pre Spiegel.de. Údajne ju oslovil muž z módnej agentúry, keď sedela s kamarátkou na káve. „Myslela som si, že sa mu páči moja tvár, ale vzápätí mi povie, aby som zhodila dvadsať kíl. A na to som nemala chuť ani v najmenšom,“ vyhlásila 26-ročná plavovláska.

Žiadne chudnutie však príkazom nedostala, ale podpísala zmluvu s agentúrou v Hamburgu. Jej miery, ktoré sú stále priam ukážkové (100–74–111 cm) zaujali už v niekoľkých magazínoch a kampaniach.

A Angelina nedávno zaujala aj na svojom Instagrame, keď zverejnila záber z letnej dovolenky. Pózuje na ňom totiž len v spodnom diele bikín, pričom na prsiach si pridržiava polovičky kokosových orechov. Veď posúďte sami, je to pekný pohľad, všakže?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #krivky #XXL modelka #Angelina Kirsch

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...