Nádherná Beyoncé hviezdou Vogue: Toto je najdôležitejšie vydanie roka!

Najočakávanejšie módne vydanie roka je už pripravené. A známa je aj hviezda, ktorá dostala miesto na titulnej strane. Americký módnik Vogue si vybral speváčku Beyoncé.

14.08.2015 14:20
debata
Speváčka Beyoncé na titulnej strane amerického... Foto: Mario Testino for Vogue US
Beyoncé Speváčka Beyoncé na titulnej strane amerického magazínu Vogue - konkrétne jeho najdôležitejšieho - septembrového vydania.

Práve táto 34-ročná hudobná diva je hviezdou septembrového vydania najpredávanejšieho módneho magazínu na svete a nafotil ju známy fotograf Mario Testino. Septembrové vydanie je pritom ostro sledované a tiež najdôležitejšia z hľadiska inzercie a predaja. Práve v ňom sa totiž vždy prezentuje najviac nových kolekcií dizajnérskych domov a časopis často presiahne počet strán aj trojnásobne.

Aj preto býva voľba titulnej tváre vždy veľkou záhadou a zároveň premysleným ťahom, ktorý má do stánkov prilákať čo najviac kupujúcich. Speváčka Beyoncé má už z minulosti dobrú bilanciu. Minulé vydania amerického Vogue, na titulkách ktorých sa objavila, patrila v danom roku vždy medzi najpredávanejšie.

Speváčka sa na titulkovej fotografii prezentuje ako zvodný vamp, pričom má na sebe oblečenú kreáciu od Marca Jacobsa. Zaujme netradičnou úpravou z mokrých vlasov a nahým líčením. V časopise potom môžu čitatelia nájsť speváčku v kreáciách od Givenchy či Stelly McCartneyovej.

Novinka, pre ktorú si šéfredaktorka Anna Wintour vybrala slávnu speváčku, obsahuje vyše 800 strán módy, tipov, ale, samozrejme, aj niekoľko stoviek strán reklamy. Zaujímavosťou tiež je, že Američanka s hitmi ako Single ladies či Halo je v poradí len šiestou ženou tmavej pleti v histórii, ktorá sa objavila na titulke septembrového čísla. A štvrtou „sólo“ dámou.

Minulý rok sa síce na obálke objavila topmodelka Joan Smalls, ale nebola sama, spoločnosť jej robilo niekoľko kolegýň. Pred Beyoncé patrilo septembrové vydanie herečke Halle Berryovej v roku 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #reklama #Vogue #september #titulná strana #vydanie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...