Pozor na ňu! Kráska s titulom zvládla tvrdý výcvik v izraelskej armáde

Bude z nej nová Wonder Woman a táto kráska môže naplno ukázať, čo sa v nej skrýva. Herečka, modelka a bývalá kráľovná krásy Gal Gadot je totiž poriadne trénovaná.

29.08.2015 10:20
debata
Herečka Gal Gadot. Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Herečka Gal Gadot. Herečka Gal Gadot.

Brunetka pochádza z Izraela a ako mnoho tamojších žien, aj Gadot absolvovala vojenský výcvik. V rozhovore pre magazín Marie Claire prezradila, že strávila štyri mesiace tvrdým výcvikom. „Chcela som sa stať inštruktorkou sebaobrany a boja a tak som absolvovala štvormesačný tréningový tábor. Každé ráno som behávala sedem míľ,“ vysvetlila tridsaťročná Gal, ktorú diváci môžu poznať aj z filmovej série Rýchlo a zbesilo.

Ešte pred vstupom do armády pritom táto očarujúca dáma stihla zvíťaziť aj v národnej súťaži Miss Izrael. „Šla som tak len tak pre zábavu. Hovorila som si, že budem vnúčatám rozprávať, stará mama kedysi súťažila o titul Miss. Veľmi som si to užila, lebo som nebola súťaživá. Našla som si veľa priateľov. A nemala som ani potuchy, že by som mohla vyhrať,“ zaspomínala si v rozhovore pre magazín.

Gadotovú už čoskoro diváci uvidia vo filme Batman verzus Superman: Úsvit spravodlivosti, pričom v ňom stvárni Wonder Woman. Po dlhom rozhodovaní a množstve kastingov jej rolu zveril režisér Zack Snyder.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #armáda #výcvik #titul #Miss #Gal Gadot

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...