A bác! Modelky padali ako hrušky, toto veru nebola ukážková chôdza

Obeťou vysokých podpätkov a klzkého móla sa stalo hneď niekoľko modeliek počas prehliadky značky Givenchy v New Yorku.

16.09.2015 15:19
debata
Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel bola... Foto: Reuters, Bebeto Matthews
Candice Swanepoel Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel bola jednou z dám, ktoré sa stali obeťou vysokých podpätkov a klzkého móla.

Módna prezentácia kolekcie na jar a leto 2016 bola výnimočná už samotným miesto konania – doposiaľ sa totiž módny dom prezentoval výlučne v Paríži. Ale napokon to bol New York a jeho týždeň módy, ktorého úvod patril práve francúzskej legende.

Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel bola...
Raper Kanye West a jeho tehotná manželka Kim...
+3Na prehliadke značky Givenchy v New Yorku sa...

Dizajnér Ricardo Tisci si okrem nových kúskov pripravil aj prezentáciu doterajších naj kreácií z kolekcií couture. Jednu z nich predviedla aj Slovenka a Tisciho obľúbená modelka Kamila Filipčíková.

Pozornosť divákov však na seba strhlo (nechtiac) aj niekoľko modeliek, ktoré spadli na zem pri prechádzaní po komplikovanom móle. Zradné boli najmä tenučké podpätky a tiež stúpanie po improvizovaných schodoch.

zväčšiť Jedna z modeliek po páde na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Bebeto Matthews
Jedna z modeliek po páde na prehliadke značky Givenchy v New Yorku. Jedna z modeliek po páde na prehliadke značky Givenchy v New Yorku.

Kráčať pevným krokom sa nepodarilo dokonca ani takej topmodelke ako je Candice Swanepoel, ktorá už má odchodené kilometre módnych šou. Blondínka z kampaní Victoria's Secret, zmenená na nepoznanie, však situáciu zvládla s úsmevom a keď jej pomohli páni v predných radoch na nohy, odmenili ich aj objektívy pôvabným smiechom.

Na prehliadku sa prišlo pozrieť množstvo celebrít – medzi nimi napríklad raper Kanye West s manželkou Kim Kardashianovou či herečka Julia Roberts alebo raperka Nicki Minaj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Givenchy #pád #Candice Swanepoel

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...