Sexi Kendall hviezdou prehliadky. A jej slávna mama dovliekla milenca

Nadvláda rodiny Kardashianovcov-Jennerovcov zasiahla už dávno aj svet módy. Vďaka Kendall Jennerovej, ktorá kraľuje mólam.

02.10.2015 14:26
debata
Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Balmain - Paríž - jar a leto 2016 Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke značky Balmain v Paríži.

Vo štvrtok podvečer sa modelka a jedna z členiek slávnej televíznej rodiny objavila na prehliadke módneho domu Balmain v Paríži. Nikoho to asi neprekvapuje. Dizajnér Oliver Rousteing, ktorý pre ateliér tvorí, sa s Jennerovou dobre priatelí a často spoločne vyrážajú do klubov či reštaurácií, či už v Paríži alebo Los Angeles. Na štvrtkovej prehliadke spravil z vysokej brunetky svoju múzu opäť.

Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke značky...
Herečka Jada Pinkett Smith pózuje fotografom...
+7Kris Jenner pózuje fotografom.

Na svoje si však prišli aj reportéri a fotografi, ktorým ochotne pred budovou prehliadky pózovala mama krásnej Kendall. Televízna celebrita Kris Jenner tentoraz prišla ako náhrada za svoju najslávnejšiu dcéru, Kim Kardashian. A postarala sa o rozruch, keď hrdo pózovala vedľa mladšieho milenca Coreyho.

Kris Jenner a jej partner Corey Gamble pózujú... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Kris Jenner a jej partner Corey Gamble Kris Jenner a jej partner Corey Gamble pózujú fotografom pred prehliadkou Balmain v Paríži.

Na parížsku prehliadku dorazila aj americká hviezda Jada Pinkett-Smith či množstvo francúzskych celebrít. Kolekcia na jar a leto 2016 sa niesla však aj v znamení očakávania limitovanej spolupráce módnej značky s odevným reťazcom H&M.

Balmain totiž vytvoril limitovanú kolekciu, ktorá bude v predaji vo vybraných obchodoch a závratné sumy za jednotlivé kúsky, ktorými je značka povestná, priblíži aj bežným zákazníkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Balmain #sexi #Paríž #Kris Jenner #Kendall Jenner

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...