Blond Venuša opäť úraduje: V Paríži predviedla ukážkový dekolt

Iba pred pár dňami čelila tvrdej kritike a anonymným poznámkam na sociálnych sieťach, ale ako sama povedala, nikam odchádzať neplánuje. Topmodelka Gigi Hadid žiarila v Paríži.

06.10.2015 15:57
debata
Modelka Gigi Hadid na prehliadke Giambattista... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid na prehliadke Giambattista Valli v Paríži.

Blondínka s krivkami krv a mlieko sa objavila v pondelok večer na prehliadke dizajnéra Giambattistu Valliho a svojimi príťažlivými tvarmi musela vzbudiť pozornosť nejedného hosťa prehliadky. Keď kráčala po móle v dlhých vlajúcich šatách s odvážnym dekoltom, vyzerala naozaj mimoriadne sexi.

Hadidovú pritom často kritizujú na sieťach ako Twitter a Instagram neznámi užívatelia, že nemá čo robiť v módnom biznise, pretože nemá miery správnej modelky a je príliš tučná. Ona sama na to reagovala nedávno vyhlásením, v ktorom vyzvala k tomu, aby ľudia boli milší a nesnažili sa iných ponižovať.

Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Giambattista Valli v Paríži.

„Nie, nemám rovnaký typ tela ako iné modelky. Nie, nemyslím si, že som najlepšia na prehliadke a nie, nie som prvá ani posledná modelka môjho typu v modelingovom biznise. Môžete si vymýšľať všemožné zdôvodnenia na to, prečo som tam, kde som, ale v skutočnosti som tvrdý pracant, ktorý prišiel vo chvíli, keď sa módny priemysel mení,“ uviedla modelka. Uvedomuje si vraj, že reprezentuje telesný vzhľad, ktorý kedysi v modelingu nebol akceptovaný, keďže má plnšie krivky, ale je šťastná, že má podporu od samotných dizajnérov či štylistov, ktorí ju obsadzujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #sexi #Paríž #krivky #Giambattista Valli #Gigi Hadid

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...