Milenku vzala do prvého radu, bozkala ruku najmocnejšej žene módy

Hoci britská kráska Cara Delevingne ešte donedávna predvádzala na najprestížnejších prehliadkach, od jej vstupu do filmového sveta zavesila tento chlebíček na klinec. Na šou Chanel však nechýbala.

06.10.2015 18:21
Modelka Cara Delevingne a jej partnerka -... Foto: ,
Modelka Cara Delevingne a jej partnerka - speváčka St. Vincent.
debata

Múza a obľúbenkyňa Karla Lagerfelda dostala miesto v prvom rade ako vzácny hosť a neprišla sama. Po jej boku sedela aj britská speváčka St. Vincent, o vzťahu s ktorou sa hovorí už mesiace. Hoci Delevingneovú nedávno načapali v Brazílii po boku neznámeho muža, zdá sa, že so St. Vincent sú stále spolu.

Chanel - Paríž - jar a leto 2016
Chanel - Paríž - jar a leto 2016
+27Chanel - Paríž - jar a leto 2016

Dvojica sa dokonca neváhala k sebe pritúliť počas sledovania novej kolekcie na jar a leto 2016, ktorú dizajnér Lagerfeld poňal ako veľkolepú letiskovú šou. V priestoroch parížskeho Grand Palais totiž vznikla imaginárna letisková hala a modelky sa premávali po priestore aj s batožinou či kuframi.

Modelka Cara Delevingne zdraví šéfredaktorku... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Cara Delevingne zdraví šéfredaktorku magazínu Vogue Annu Wintour. Modelka Cara Delevingne zdraví šéfredaktorku magazínu Vogue Annu Wintour bozkom na ruku.

Delevingne si však dostatok pozornosti ukradla pre seba aj napriek tomu, že nepredvádzala. Po skončení módnej šou totiž vyrazila najprv za Karlom Lagerfeldom a tak bol záujem fotografov ešte znásobený. A potom šla pozdraviť aj Annu Wintour – šéfredaktorku magazínu Vogue. Celkom netradične. Pobozkala jej totiž ruku. Zaskočená bola sama najmocnejšia žena sveta módy. Ale účinok to, zdá sa, splnilo. V galérii si pozrite ukážky z novej kolekcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cara Delevingne #Karl Lagerfeld #Chanel #Anna Wintour #St. Vincent

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...