Partlovej zadoček ako z katalógu, čerstvá 50-ka Sklovska za sexicu

Nevidieť často, že by sa na módnej prehliadke zišlo toľko celebritných tvárí, dobre známych zo stránok časopisov, ale aj televízie. V utorok večer sa tak však udialo v centre Bratislavy.

06.11.2015 00:00
debata (2)
Herečka Mirka Partlová bola jednoznačne... Foto: 1001 Nights
Mirka Partlová Herečka Mirka Partlová bola jednoznačne hviezdou prehliadky. S ukážkovou figúrou.

V jednom z nočných klubov v centre mesta sa konala prehliadka známeho obchodu, ktorý pod jednou strechou ponúka niekoľko luxusných značiek. Možno aj to bol dôvod, prečo toľko známych tvárí ponuku predvádzať na improvizovanom móle neodmietlo.

Herečka a moderátorka Karin Haydu ako modelka.
Moderátorka Lenka Šóošová sa predviedla v...
+14Moderátor Roman Juraško.

Napriek tomu, že typicky modelkovské proporcie nemá asi ani jedna z nich, vyslúžili si potlesk a tiež záujem fotografov. Pohľady priťahovala najmä herečka Mirka Partlový, ktorá v elastických strečových šatách predviedla ukážkovú figúru a naozaj príťažlivý zadoček. Možno aj Pippa Middleton by závidela.

Speváčka Sisa Sklovska, ktorá sa postarala aj o hudobné číslo, vystriedala dva outfity. Úvod patril šatám nad kolená, ku ktorým si vzala vysoké kožené čižmy. Hoci pred pár týždňami oslávila päťdesiatku, sexi imidžu sa očividne vzdať neplánuje.

Speváčka Sisa Sklovska v kreácii Versace. Foto: 1001 Nights
Sisa Sklovska Speváčka Sisa Sklovska v kreácii Versace.

Pozornosť si vyslúžila aj moderátorka Adriana Kmotríková, pre ktorú vlastne išlo o vôbec prvú verejnú spoločenskú akciu od operácie v lete, keď jej museli odstrániť nádor na mozgu. Krátkovlasá, usmiata a spokojná – Kmnotríková zožala jeden z najväčších potleskov.

Na móle sa objavili kúsky z dielní značiek ako Valentino, Gucci, Versace či DSquared2 a v nich aj mnohé ďalšie tváre slovenského šoubiznisu. Viac už v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #prehliadka #móda #Mirka Partlová #Adriana Kmotríková #Sisa Sklovska #1001 Nights

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...