Tieto krásky zabojujú o titul Miss Slovensko 2016! Ako sa vám páčia?

Karolína Chomisteková predstavila dvanásť finalistiek Miss Slovensko, plus jednu náhradníčku.

02.02.2016 15:30
MISS SLOVENSKO 2016: Predstavenie finalistiek Foto: ,
Finalistky Miss Slovensko 2016 počas oficiálneho predstavenia. Na snímke zľava: Kristína Činčurová, Nikola Kvasnicová, Veronika Maťašová, Erika Bugárová, Michaela Meňkyová, Diana Bujdošová, Viktória Erdélyiová , Lenka Tekeljaková, Nikola Hatráková , Ľudmila Šedivcová, Zuzana Marčeková,Daniela Maliničová a náhradníčka Dominika Dávidová.
debata (9)

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková dnes v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton novinárom a širokej verejnosti predstavila dvanásť finalistiek 21. ročníka. „Projekt Miss Slovensko sa stále teší záujmu dievčat od 18 do 24 rokov, o čom sme sa presvedčili aj na tohtoročných kastingoch. Pre väčšinu z nich bola účasť na tejto súťaži detský sen a ja sa budem snažiť, aby si finalistky z tohto projektu odniesli len tie najlepšie spomienky a potom nám robili len dobré meno na medzinárodných súťažiach,“ uviedla atraktívna tmavovláska. Zaujímavé na aktuálnom ročníku je, že súťažiace patria medzi najvyššie za posledné roky či fakt, že vo finále nie je ani jedno dievča z Bratislavy.

Finalistka Miss Slovensko 2016 Kristína...
Finalistka Miss Slovensko 2016 Nikola...
+11Finalistka Miss Slovensko 2016 Veronika...

Tento rok o korunku krásy zabojujú Kristína Činčurová z Lučenca (18), Nikola Kvasnicová z Martina (20), Veronika Maťašová z Vranova nad Topľou (19), Erika Bugárová z Bojníc (20), Michaela Meňkyová z Nitry (21), Diana Bujdošová z Nižnej Myšle (18), Viktória Erdélyiová z Košíc (21), Lenka Tekeljaková zo Žiliny (23), Nikola Hatráková z Trebišova (20), Ľudmila Šedivcová z Banskej Bystrice (20), Zuzana Marčeková z Mošoviec (23) a Daniela Maliničová zo Slanca (21).

Tento ročník sa organizátori rozhodli vrátiť ku konceptu spred niekoľkých rokov, keď k dvanástim kráskam pribudne ešte jedna na pozícii náhradníčky – 22-ročná Dominika Dávidová z Levíc. „Dominika je super dievča a som šťastná, že to berie s nadhľadom. Pre dievčatá je oporou a má veľkú výhodu, lebo o rok sa môže prihlásiť zas,“ povedala Chomisteková v rozhovore pre agentúru SITA.

Ako tiež prezradila, finalistky už stihli absolvovať prvé sústredenie, kde nafotili oficiálne portrétové fotografie. Do finále však budú mať ešte plné ruky práce. „Onedlho sa zúčastnia na ďalšom sústredení v Chateau Földváry, kde na nich čakajú fashion a plavkové fotenia, nácviky choreografií či mediálne tréningy. Je toho naozaj veľa, ale myslím si, že dievčatá sa majú na čo tešiť a verím tomu, že budú na finálový večer dobre pripravené,“ dodala.

Finálový večer Miss Slovensko 2016 odvysiela televízia JOJ v priamom prenose 29. apríla. Víťazka získa postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, automobil, exkluzívny byt a ďalšie zaujímavé ceny.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #finalistky #Miss Slovensko 2016

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...