Nohavičky v zábere, podprsenka tiež. A 45 rokov by ste jej netipovali!

Na newyorskej premiére filmu Zoolander 2 sa neobjavili len hlavní predstavitelia, ale aj hotová armáda topmodeliek. Jedna z nich, skutočná veteránka Naomi Campbell, nenechala nikoho chladným.

11.02.2016 00:00
debata
Na premiére sa objavila aj topmodelka Naomi... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Naomi Campbell Na premiére sa objavila aj topmodelka Naomi Campbell.

Štyridsaťpäťročná rodáčka z Londýna, ktorej kariéry už trvá vyše troch dekád, sa pred objektívy postavila v kreácii od Marca Jacobsa a nenechala nikoho na pochybách, že titul supermodelka jej právom patrí. Campbell sa totiž aj vo svojom veku radí medzi dámy s najsexi telom v módnom biznise. Trblietavé šaty na gombíky, ktoré mala rozopnuté tak, aby odhaľovali čierne šortkové nohavičky aj podprsenku, to len potvrdili.

Herec Ben Stiller a jeho manželka Christine...
Herci Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben...
+21Herci Owen Wilson (vľavo) a Ben Stiller kráčajú...

Campbellovej forma je podľa mnohých odborníkov najmä záležitosťou skvelej genetickej výbavy – pravdou je, že táto slávna dáma aj dnes patrí k parketovým leviciam a nebojí sa užívať si večierkový život. Formu, ktorú má, by jej teda mohli závidieť aj mnohé mladšie kolegyne.

Topmodelka Adriana Lima na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Adriana Lima Topmodelka Adriana Lima na premiére filmu Zoolander 2.

Samozrejme, ani tie by však nemali odísť bez pochvaly. Už dvojnásobná mama Adriana Lima, ktorá dorazila v bielom nohavicovom kostýme, vyzerala supersexi a ruská kráska Irina Shayk sa zaradila medzi najočarujúcejšie dámy večera. Viac v galérii.

Iba pred pár dňami sa objavili v bulvári aj informácie o tom, že Campbell zbalila známeho herca Idrisa Elbu. S ním mala stráviť noc v Londýne. Nasledujúce správy tvrdia, že po tejto noci sa Elba rozišiel s dlhoročnou partnerkou Naiyanou Garthovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Naomi Campbell #Adriana Lima #Zoolander 2

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...