Krásky z Miss sa už chystajú na finále, Lučenčanka ohúrila novinárov

Titul Miss Press si v pondelok v bratislavskom hoteli Double Tree by Hilton prevzala 18-ročná Kristína Činčurová z Lučenca.

18.04.2016 15:46
debata (2)
Miss Press Kristína Činčurová počas tlačovej... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Kristína Činčurová Miss Press Kristína Činčurová počas tlačovej besedy k finálovému večeru Miss Slovensko 2016.

Víťazka sa spolu s ďalšími jedenástimi finalistkami pripravuje na slávnostné finále súťaže Miss Slovensko 2016. Na 21. ročníku súťaže krásy sa okrem 12 krásnych žien predstaví aj 11 slovenských módnych návrhárov so svojou tvorbou, zaujímaví hudobní hostia či noví moderátori podujatia.

Finalistka s číslom 1 Kristína Činčurová nedávno maturovala na Gymnáziu B. S. Timravy v Lučenci a po ukončení strednej školy by sa chcela venovať móde, či už počas ďalšieho štúdia alebo profesionálne. Na pondelňajšej tlačovej konferencii získala prvý titul súťaže Miss Press 2016, o ktorom hlasovali zástupcovia médií. „Veľmi sa z toho teším, je to krásny začiatok súťaže,“ povedala. Na finálový večer sa teší na spoluprácu s domácimi dizajnérmi, ktorí pre dievčatá vytvorili unikátnu módnu šou. „Zároveň som aj trochu smutná, lebo to už bude koniec a zatiaľ si to veľmi užívame,“ vysvetlila finalistka, na ktorú ešte s ostatnými dievčatami čaká nácvik programu a choreografií na finálový ceremoniál i veľkolepé vyvrcholenie súťaže.

zväčšiť Spoločné foto finalistiek súťaže krásy Miss... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Spoločné foto finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2016. Spoločné foto finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2016.

Miss Slovensko 2016 aj tento rok ukončí slávnostné finále, ktoré sa bude konať 29. apríla v Incheba Expo Aréne v Bratislave. Naživo ho bude vysielať TV JOJ s hlavným moderátorom Michalom Sabom, zatiaľ čo pohľad do zákulisia sprostredkuje moderátorka televízie Alexandra Pavlovič Hinková. Na divákov čaká módna prehliadka slovenských tvorcov, ale i niekoľko originálnych hudobných vystúpení.

„Myslím si, že slovenskí dizajnéri sú veľmi šikovní a som veľmi rada, že sa u nás predstavia v takom hojnom počte,“ uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Na pódiu sa predstaví napríklad Celeste Buckingham s priateľom Matějom Vávrom, trio G-Strinx či speváčka Zuzana Smatanová s novou skladbou Horou. V premiére pieseň predstaví so svojou kapelou, orchestrom i zborom.

Finalistka Miss Slovensko 2016 Kristína...
Finalistka Miss Slovensko 2016 Nikola...
+11Finalistka Miss Slovensko 2016 Veronika...

Miss Slovensko 2016 prinesie i niekoľko noviniek. Jednou z nich bude nový názov titulu, za ktorý hlasujú samotní diváci – Eva Miss Sympatia, ďalšou zas účasť Miss Slovensko 2016 na exkluzívnom podujatí Slovak Fashion Night v New Yorku počas newyorského týždňa módy. Výťažok z esemeskového hlasovania verejnosti o Eva Miss Sympatia poputuje tento rok v plnej výške na charitatívny projekt Srdce pre deti, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Aj tento rok si verejnosť prostredníctvom internetu môže zvoliť i špeciálne Miss Gosh, Miss Pierot a Miss Príjemný hlas.

Miss Slovensko 2016 postúpi na svetové finále Miss World 2016, získa honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil, luxusné bývanie na jeden rok a iné zaujímavé ceny. Podobne ako po iné roky, postúpia na rôzne medzinárodné súťaže i prvá a druhá vicemiss 2016.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #Miss Press #Kristína Činčurová

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...