Linda Evangelista si hmotnosť po päťdesiatke neustrážila! Takto pribrala

Bola jednou zo žiarivých supermodeliek devätdesiatych rokov a ozdobila viac ako 600 titulných stránok magazínov. Ako vyzerá dnes?

21.04.2016 00:00
debata (5)

Nádherná tvár Lindy Evangelisty priťahovala top fotografov módneho sveta, kampane prestížnych značiek sa jej len hrnuli. Aj preto mohla sebavedomo povedať vetu, ktorá ju v dobe jej najväčšej slávy roky charakterizovala: „Za menej ako 10 000 dolárov ani nevstanem z postele.“

Linda Evangelista na aktuálnej fotografie počas... Foto: Profimedia
Linda Evangelista Linda Evangelista na aktuálnej fotografie počas prechádzky v New Yorku.

Do modelingu sa vrhla ako šestnásťročná potom, čo vyhrala miestnu súťaž krásy „Miss Teen Niagara“. Po súťaži ju vyhľadal agent slávnej agentúry Elite a jej kariéra odštartovala. V roku 1987 sa dokonca vydala za Geralda Marieho, šéfa spomínanej agentúry. Ich manželstvo sa však rozpadlo.

Supermodelky devätdesiatych rokov v plnej... Foto: Peter Lindbergh
Supermodelky v plnej zostave – zľava: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington a Cindy Crawford. Supermodelky devätdesiatych rokov v plnej zostave – zľava: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington a Cindy Crawford.

Minulý rok oslávila päťdesiatku, ale na rozdiel od jej slávnej kolegyne Cindy Crawfordovej, sa vek na nej podpísal oveľa viditeľnejšie. Kedysi štíhla kráska pribrala, čo sa odrazilo nielen na jej postave, ale aj na tvári.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #hmotnosť #Linda Evangelista

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...