Miss Slovensko 2016 Činčurová: Moja prirodzenosť oslovila porotu

Víťazka 21. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko Kristína Činčurová sa teší na povinnosti, ktoré ju nadobudnutím exkluzívneho titulu momentálne čakajú.

02.05.2016 11:00
debata
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca. Foto: SITA, Marko Erd
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca. Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca.

U poroty podľa jej slov zvíťazila najmä svojou prirodzenosťou. „Myslím, že na porotcov zapôsobila hlavne prirodzenosť, ktorá zo mňa vyžaruje a asi aj niečo navyše… Veľmi som sa snažila a pracovala som na sebe a teraz si užívam ten pocit a teším sa na všetko, čo ma čaká,“ povedala v rozhovore.

Modeling a módny manažment jej bol blízky vraj odmalička, na vzdelanie však tiež nezabúda. „Momentálne mám v pláne zmaturovať, urobiť si vodičák a užívať si úlohu Miss a plniť si svoje povinnosti,“ uviedla Činčurová, ktorá si odniesla i tituly Miss Gosh, Miss Príjemný hlas a patrí jej aj titul Miss Press 2016.

Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss...
Finalistka súťaže krásy MISS Slovensko 2016...
+20Víťazka súťaže krásy MISS Slovensko 2016...

Prvá vicemiss Michaela Meňkyová a druhá vicemiss Lenka Tekeljaková, ktorá získala i ocenenie Eva Miss Sympatia, sú rovnako s výsledkom spokojné. Podľa Michaely by dievčatá túžiace po titule Miss mali byť hlavne samé sebou. „Hlavne nech prejavia v sebe tú emóciu a svoju osobnosť, nech sú prirodzené a nech to nepreháňajú s make-upom, ako to robia dnešné dievčatá. Prirodzená krása vždy zvíťazí…,“ poznamenala Meňkyová.

Podľa Tekeljakovej krása v súťaži nie je všetko. „Zohráva tam úlohu aj veľa iných faktorov, spôsoby správania, povaha dievčaťa, vychovanie, snaha na sebe pracovať… Nie je to len o tom, ako dievča vyzerá,“ doplnila svoju kolegyňu víťazná finalistka s číslom osem.

debata chyba
Viac na túto tému: #povinnosti #Miss Slovensko #titul #Kristína Činčurová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...