Ako z katalógu! Krásky z Miss Slovensko v bikinách, to sú sexi telá

Až niekoľko týždňov po finálovom večera sa dvanásť dievčat zo súťaže Miss Slovensko vybralo na poriadnu dovolenku, ktorú im sľúbili organizátori. Užívajú si v luxusnom letovisku v Turecku.

01.07.2016 15:41
debata
Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss... Foto: LSZ Photography
Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca a druhá vicemiss Lenka Tekeljaková zo Žiliny Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca a druhá vicemiss Lenka Tekeljaková zo Žiliny

Do nedele potrvá idylická dovolenka, v rámci ktorej si tucet krásnych Sloveniek zamieril užívať slnko a more do tureckého Beleku. Ako naznačujú zábery z luxusného rezortu, v ktorom pre dievčatá vytvorili ešte ďalší exkluzívny VIP-priestor, krásne počasie a dobrá nálada nechýbajú.

Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry, Miss...
Zľava: Prvá vicemiss Michaela Meňkyová z Nitry,...
+9Finálová dvanástka súťaže Miss Slovensko 2016...

Do Turecka zamierila aj časť organizačného štábu, takže napokon celá skupina dosiahla počet bezmála tridsať členov. Hoci finalistky Miss Slovensko sú zvyknuté na pozornosť médií, tentoraz absolvovali len pár povinných fotení a potom sa už mohli vrhnúť na ľubovoľné trávenie voľného času. Od kúpania sa v mori, cez chytanie bronzu až po rozmanité športové aktivity.

Sexi finalistky súťaže Miss Slovensko 2016... Foto: LSZ Photography
Sexi finalistky súťaže Miss Slovensko 2016 Sexi finalistky súťaže Miss Slovensko 2016 pózovali fotografovi v Turecku.

Pri pohľade na ich krivky je celkom zjavné, že práve posledné menované nepodceňujú ani na dovolenke. Veď posúďte sami. Momentky z Turecka pripomínajú katalóg so sexi anjelikmi z Victoria's Se­cret, nemyslíte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #bikiny #Turecko #Miss #Miss Slovensko 2016

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...