Mesiac po pôrode piateho dieťaťa?! Táto Ruska popiera zákony prírody

Už samotný fakt, že modelka Natalia Vodianova je päťnásobnou matkou, prekvapí. Keď sa v stredu večer objavila v Paríži na benefičnej akcii, úžas sa musel ešte znásobiť.

07.07.2016 09:30
Natalia Vodianova Foto: ,
Topmodelka Natalia Vodianova mesiac po pôrode vyráža dych svojou formou.
debata (2)

Kráska, ktorá ešte aj dnes predvádza pre značky ako Givenchy či Stella McCartney, sa objavila s manželom Antoineom Arnaultom na benefícii nadácie Louis Vuitton. A vyzerala veľmi príťažlivo. Štíhla figúra, dokonalý zjav, oddýchnutá pleť a pôvab tínedžerky. Až na to, že Vodianova len 4. júna tohto roka priviedla na svet svoje ďalšie, v poradí už piate dieťa.

Ruská modelka Natalia Vodianova a jej partner -... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Natalia Vodianova a jej partner - podnikateľ Antoine Arnault Ruská modelka Natalia Vodianova a jej partner - podnikateľ Antoine Arnault na podujatí Love Ball.

Áno, čítate správne, 34-ročná modelka už stihla porodiť kvinteto malých ratolestí. Prvé tri má s bývalým manželom – britským boháčom Justinom Portmanom a ďalšie dve deti sa jej narodili vo zväzku s Arnaultom – potomkom jednej z najbohatších francúzskych rodín, ktorá má pod krídlami slávne módne domy ako Dior či spomenutý Louis Vuitton.

O tom, ako dokáže Natalia Vodianova, vyzerať tak skvelo a zároveň zvládať materské povinnosti, sa môžeme len dohadovať. Isté však je, že materstvo jej náramne pristane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pôrod #dieťa #forma #Natalia Vodianova

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...