Viac sa už ukázať nedalo?! Irina Shayk zvádzala v priehľadnej róbe

Topmodelka Irina Shayk už toľkokrát odhalila pred objektívmi svoje telo, že jej hranica cudnosti je určite posunutá. Zvládne predviesť aj to, čo by iné ženy odmietli.

10.10.2016 00:00
debata
Ruská topmodelka Irina Shayk počas prehliadky v... Foto: Profimedia
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk počas prehliadky v talianskej Verone.

Počas piatkovej prehliadky a šou v talianskej Verone, ktorý sa konal pod záštitou známeho výrobcu dámskej bielizne, sa objavila 30-ročná Ruska ako jeden zo vzácnych hostí. A razom strhla pozornosť na seba.

Shayk totiž na akciu dorazila v priehľadných večerných šatách čiernej farby, ktoré boli zdobené krištáľmi. Pod tylovou sukňou predvádzala čierne nohavičky s vysokým pásom a pozornosť pútal aj výstrih s netradičnou podprsenkou zdobenou flitrami.

Modelka Irina Shayk pred prehliadkou značky... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Irina Shayk Modelka Irina Shayk pred prehliadkou značky Givenchy v Paríži.

Priateľka hollywoodskeho herca Bradleyho Coopera nebola počas piatkového gala jedinou dámou, ktorá si ukradla pozornosť médií. Do Verony dorazili aj jej kolegyne Joan Smalls či Barbara Palvin, rodáčka zo susedného Maďarska, ktorú spájali aj s Justinom Bieberom. Práve Shaykovej status celebrity jej však zabezpečil najviac mediálneho záujmu.

Modelka pricestovala do Talianska priamo z Paríža, kde sa minulý týždeň skončili prezentácie módnych kolekcií na jar a leto 2017. Ruska nechýbala napríklad na prehliadke ateliéru Givenchy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #verona #priehľadné šaty #sexy

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...