Modelka roka v uliciach skoro nahá! A posvätila jej to vlastná mama

Oslava vo veľkom štýle. A treba dodať, že aj v polonahom! Topmodelka Bella Hadid v New Yorku pútala pozornosť.

11.10.2016 16:15
debata
Modelka Bella Hadid oslavovala 20. narodeniny v... Foto: Profimedia
Bella Hadid Modelka Bella Hadid oslavovala 20. narodeniny v New Yorku. A v poriadne odvážnej garderóbe.

Kráska, ktorej pred pár mesiacmi udelil magazín Vogue titul modelky roka, síce žije v Los Angeles, ale rozhodla sa sfúknuť sviečky na torte k oslave 20. narodenín v New Yorku. Práve tam sa konala veľká párty, na ktorej nechýbali Hadidovej najbližší, ale tiež striehnuci fotografi.

Brunetka so zvodným pohľadom a dokonalými perami však pútala pozornosť od prvého momentu. Na akciu totiž dorazila v tope a minisukni z kovových vlákien, ktoré toho veľa nezakryli. Pod perforovanou štruktúrou sa jasne črtalo modelkino poprsie. Bradavky skrývali len nalepené hviezdičky ako prsné nálepky.

Hadid však kráčala newyorskou ulicou tak, akoby sa nechumelilo. A zjavne ju v tom podporila aj vlastná mama – Yolanda Foster. Hviezda reality-šou je hrdá na svoju dcéru, čo dala najavo aj odkazmi na sledovanom konte na Instagrame. Medzi hosťami nemohol chýbať ani modelkin priateľ – spevák The Weeknd, s ktorým už randí nejaký ten piatok.

zväčšiť Modelka Gigi Hadid sa stala novou tvárou známej... Foto: Reebok
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid sa stala novou tvárou známej športovej značky.

Bella Hadid je mladšia sestra rovnako úspešnej Gigi Hadidovej. Hviezda oboch dievčat v modelingovej brandži vystrelila prudko nahor v období posledného roka a médiá ich často titulujú ako moderné supermodelky. Gigi nedávno podpísala celosvetový kontrakt so značkou Reebok a objavila sa v reklamách Versace, Max Mara či Tom Ford. Bella je napríklad hviezdou celosvetovej kampane značky Calvin Klein a stala sa tvárou kozmetiky Christian Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #narodeniny #oslava #priehľadné šaty #sexy #Bella Hadid

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...