Hasselhoffova dcéra Hayley: Musím byť ako XXL modelka vzorom? Prečo?

Stala sa z nej úspešná XXL modelka, napriek tomu sa jej označenie vzor nepáči.

15.10.2016 00:00
Hayley Hasselhoff Foto:
Hayley Hasselhoff pre Yours Clothing.
debata

Hayley Hasselhoff (24), dcéra slávneho Davida Hasselhoffa, sa rokmi etablovala medzi úspešné XXL modelky. O svojom živote porozprávala v rozhovore pre reláciu RTL Exklusiv.

Téma padla aj na jej otca a niektoré prešľapy, o ktoré sa počas svojho života úpostaral. V roku 2007 ho jeho staršia dcéra nafilmovala v momente, kedy bol pod vplyvom alkoholu. nelichotivé video, na mol opitého "Záchranára, vtedy obletelo svet. Hayley priznala, že jednoduché detsvo nemala. Napriek tomu povedala:

„Nikdy by som sa o otcovi nevyjadrovala zle. On bol ten, kto mi ukázal istú cestu, ktorou môžem ísť. Iba mi ju ukázal, nič viac. od neho viem, že keď sa v živote o niečo veľmi snažíte, dokážete veľa,“ povedala blondínka so slávnym menom.

Nie všetci však považujú XXL modelky za správny vzor pre mladé dievčatá. Označujú ich za obézne a to je predsa choroba. Čo na to Hayley? „Vyrastala som v rodine, kde sa dbalo o zdravú stravu. Vžy som sa venovala športu, robila som box aj pilates. Ľudia sa o mne čosi dočítajú v časopisoch, ale vlastne o mne nevedia nič.“

Ako známa XXL modelka je vzorom pre istý typ dievčat. Ona má však s označením vzor problém: „Vidím problém v tom, že dievčatá ma berú ako vzor a moju cestu ako jedinú správnu. Prečo? To predsa vôbec nie je pravda.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #David Hasselhoff #Hayley Hasselhoff

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...